Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δήμος Περιστερίου: Απόδειξη της σύγκλισης ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ η επιλογή Τσίπρα για στήριξη του Παχατουρίδη

Σε δήλωσή του για την επιλογή του Α. Τσίπρα να στηρίξει για δήμαρχο Περιστερίου τον Ανδρέα Παχατουρίδης, ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Δυτικό Τομέα Αθήνας και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Περιστερίου, σημειώνει:

«Φαίνεται πως όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν απομακρύνονται αλλά όλο και περισσότερο συγκλίνουν. Μία ακόμα απόδειξη είναι η επιλογή του Τσίπρα ότι στηρίζει για δήμαρχο Περιστερίου τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Παχατουρίδη που στηρίζεται επίσημα από τη ΝΔ και τμήμα του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, που αντιδήμαρχοι και δημοτικοί του σύμβουλοι είναι υποψήφιοι βουλευτές ή κομματάρχες της ΝΔ, που πριν λίγα χρόνια είχε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον Μπούκουρα, μετέπειτα βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επικροτεί τις πολιτικές της Διοίκησης Παχατουρίδη που χρόνια τώρα εφαρμόζει και εχουν σαν αποτέλεσμα ιδιωτικοποιήσεις, φορομπηχτική πολιτική, συγχωνεύσεις σχολείων, 270 παιδιά κάθε χρόνο έξω από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, ανύπαρκτο αντιπυρικό- αντισεισμικό και αντιπλημμυρικό σχεδιασμό, απολύσεις και φανατική υποστήριξη των ελαστικών σχέσεων εργασίας στους εργαζόμενους του Δήμου, δωράκια στους επιχειρηματίες της εστίασης, τους εργολάβους και τους ιδιοκτήτες ΠΑΕ, αντιλαϊκή διαχείριση των απορριμάτων με εγκατάσταση τους μέσα στο κέντρο της πόλης και άλλα πολλά.

Ας σκεφτούν όλοι. Μήπως ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να τα βρουν αφού τους ενώνει η κοινή τους στρατηγική στα κεντρικά πολιτικά ζητήματα που καθορίζουν τη ζωή του λαού;

Ή μήπως αυτά τα λένε οι κομμουνιστές που από ότι φαίνεται, στο Περιστέρι και σε όλη την Ελλάδα είναι η μόνη αντιπολίτευση στη Βουλή, στις Περιφέρειες και τους Δήμους;

Τώρα ο λαός μας να κάνει βήμα μπροστά και να τιμωρήσει την πολιτική που εφαρμόστηκε από όλες τις κυβερνήσεις και τους ανθρώπους τους σε Δήμους και Περιφέρειες. Ακόμα πιο δυνατό το ΚΚΕ στη Δυτική Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα».

902.gr

«Ναι, αλλά ο Στάλιν…», του Νίκου Μόττα

Μοιραστείτε το: