• [ «Δικοί σου εχθροί, δικοί μου εχθροί /του σκεφτόμενου ανθρώπου είναι εχθροί» οι φασίστες]
Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αποχώρησαν οι συνήγοροι ΠΑΜΕ και οικογένειας Φύσσα – Οι δηλώσεις τους για την επίθεση στη «Φαβέλα»

Οι συνήγοροι της Πολιτικής Αγωγής εκ μέρους οικογένειας Φύσσα, των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και των Αιγύπτιων αλιεργατών κατά την 229η δικάσιμο της Δίκης της Χρυσής Αυγής, αποχώρησαν από το δικαστήριο όταν η πρόεδρος αρνήθηκε να καταχωρήσει στα πρακτικά δηλώσεις με αφορμή την επίθεση των χρυσαυγιτών στη «Φαβέλα», η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της συναδέλφου τους, Ελευθερία Τομπατζόγλου, και τεσσάρων ακόμη ατόμων.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόεδρος ανέγνωσε τις δηλώσεις, αλλά αρνήθηκε να τις καταχωρίσει στα πρακτικά, ενώ στη συνέχεια απέρριψε αίτημα της πολιτικής αγωγής να διακόψει για την επόμενη δικάσιμο. Κατόπιν αυτών η πολιτική αγωγή αποχώρησε σύσσωμη.

το κλιμα στην αίθουσα ήταν ιδιαίτερα βαρύ και φορτισμένο, λόγω της προχθεσινής επίθεσης χρυσαυγιτών κατά της συνηγόρου πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσα Ελευθερίας Τομπατζόγλου. Η μητέρα του δολοφονημένου από τους χρυσαυγίτες αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα αντέδρασε έντονα όταν ο συνήγορος των Χρυσαυγιτών Μιχαλόλιας χαρακτήρισε «ατύχημα» τον τραυματισμό της Ελευθερίας Τομπατζόγλου από το την φασιστική επίθεση στη «Φαβέλα».

Οι δηλώσεις

diki diki1 diki2

ΠΗΓΗ: Goldendawnwatch.org