Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ναζιστικοί χαιρετισμοί, Γκέμπελς, Χίτλερ, ρατσισμός και ιεραρχία (VIDEO)

Ο ναζιστικός εγκληματικός χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής, το ρατσιστικό δηλητήριο, καθώς και η αρχή του αρχηγού και η ιεραρχία της εγκληματικής οργάνωσης, προκειμένου να διασφαλίζεται η «πειθαρχία» στην κεντρική διοίκηση, αποτυπώνονται μέσα από τα δεδομένα που ήρθαν στη δημοσιότητα κατά τη διαδικασία της ανάγνωσης στοιχείων από τον Η/Υ του αρχηγού της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, Ν. Μιχαλολιάκου.

Οι ομιλίες του Ν. Μιχαλολιάκου είναι αποκαλυπτικές, τόσο για τις προσπάθειες συγκάλυψης του ναζιστικού της χαρακτήρα, που έχει επιχειρήσει κατά καιρούς η εγκληματική Χρυσή Αυγή, όσο και για αυτόν καθεαυτόν τον χαρακτήρα της ως ναζιστικού μορφώματος και γι’ αυτό εγκληματικού. Το ψέμα, που είναι δεύτερη φύση των ναζί, αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο, όπως επίσης το μίσος για τους μετανάστες, ο ρατσισμός απέναντί τους, οι ναζιστικοί χαιρετισμοί, οι επικλήσεις σε φράσεις του Γκέμπελς, οι φωτογραφίες του Χίτλερ κ.λπ.

Επίσης, ξεκάθαρα φαίνεται από το βίντεο, μέσα σε ποιο πλαίσιο εντολών, ποιας ιεραρχίας και ποιοι είναι αυτοί που ευθύνονται για τη «δραστηριότητα» των ταγμάτων εφόδου, ενώ αναδεικνύεται και η ίδια η δράση τους. Ακούμε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής να λέει «…τώρα που έχουμε 50 γραφεία, πρέπει να έχουμε κοινή γραμμή, για να το λύσουμε, απαιτείται πειθαρχία, άμεση επαφή με διοικητικό κέντρο οργανώσεως, δε θα επιτρέψουμε να υπάρχουν καταστάσεις που λειτουργούν εκτός κεντρικής γραμμής, πρέπει να λειτουργήσουμε πειθαρχημένα» και στη συνέχεια «μοιράζει» τις υπευθυνότητες π.χ. «…Κασιδιάρης εκπρόσωπος Τύπου, εκπρόσωπος κόμματος, θα αναλάβει το κομμάτι της ιδεολογίας και εκπαίδευσης στελεχών του κόμματος, έχουμε πολύ μεγάλα σχέδια προς αυτήν την κατεύθυνση». «Ο συναγωνιστής Λαγός αναλαμβάνει το θέμα οργάνωση κινήματος, πώς πρέπει να πορεύεται η οργάνωση (…) υπεύθυνος των πυρήνων σε Ασπρόπυργο, Νίκαια, Πέραμα, Σαλαμίνα και Πειραιά»…

Πηγή: 902.gr