Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Δασκάλα της σχολής Αδωνη Γεωργιάδη ταύτισε την «Ελληνική Αγωγή» με τη ναζιστική αγωγή: Οι μόνοι Άριοι είναι οι Ελληνες!!!

«Ο Άριος, είναι ο Έλληνας, άσχετα αν έχουν κλέψει τα σύμβολα και οικειοποιούνται την Αρία φυλή και κάποιοι άλλοι» σύμφωνα με την κ. Βασιλεία Στεργιοπούλου, διδάσκουσα στην σχολή Ελληνική Αγωγή (ή μήπως ναζιστική;) του Άδωνι Γεωργιάδη.

Η θρησκειολόγος Βασιλεία Στεργιοπούλου, όπως μπορεί κανείς να ακούσει στο παρακάτω βίντεο, η κυρία Στεργιοπούλου αναφέρεται στον πρωτάνθρωπο που γεννήθηκε πριν από 13 εκατομμύρια χρόνια, ο οποίος πρόκειται για εκπρόσωπο της Αρίας φυλής. Όπως τονίζει δεν υπάρχει άλλη αρία φυλή, ούτε ινδοευρωπαϊκή φυλή…

Όπως υποστηρίζει τις ιδέες και τα σύμβολα μας τα έκλεψαν κάποιοι, χωρίς όμως να τους κατονομάζει…

Η αναφορά της προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και ο Άδωνις Γεωργιάδης και παρόλα αυτό ο αντιπρόεδρος της ΝΔ την κάλυψε λέγοντας ότι πρόκειται για προσωπικές απόψεις επί ενός θέματος που «ερίναι αντικείμενο επιστημονικ΄ςη διαμάχης»!!!

adonis

Με την ένταση των αντιδράσεων και προφανώς και άνωθεν παρέμβαση ο Άδωνιις Γεωργιάδης αναγκάστηκε να ανακοινώση διακοπή συνεργασίας με την εν λόγω δασκάλα; «Η συνεργασία με την κα Στεργιόπουλου διεκοπη, κατόπιν δικής μου αποφάσεως».

 Βέβαια, δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το τι απόψεις καλλιεργούνται στη σχολή του κ. Γεωργιάδη