Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δείτε το πρώτο προεκλογικό σποτ του ΚΚΕ

«Η μόνη κερ­δι­σμέ­νη ψήφος για τον λαό και τη νέα γενιά είναι η ψήφος στο ΚΚΕ, που εκφρά­ζει τη συνέ­πεια λόγων-έργων, που δε θα οδη­γή­σει στην απο­γο­ή­τευ­ση, που ο λαός και η νεο­λαία θα τη βρουν δίπλα τους σε κάθε αγώ­να, που ασκεί πίε­ση για “ανά­σες” ανα­κού­φι­σης, που φωτί­ζει και ανοί­γει τον δρό­μο για την πραγ­μα­τι­κή διέ­ξο­δο», τονί­ζει η ΚΝΕ, παρου­σιά­ζο­ντας το πρώ­το προ­ε­κλο­γι­κό της σποτ, μπρο­στά την εκλο­γι­κή ανα­μέ­τρη­ση της 21ης Μαΐου.

Η ΚΝΕ προ­σθέ­τει: «Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι μαχη­τι­κή και ασυμ­βί­βα­στη, ται­ρια­στή με τους αγώ­νες της νέας γενιάς, με την αγω­νι­στι­κή στά­ση ζωής και τη θέλη­σή μας να ζήσου­με καλύτερα.

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι αντι­συ­στη­μι­κή, ανα­τρε­πτι­κή και ξεκά­θα­ρη. Σπά­ει τις νόρ­μες και δεν μπο­ρούν να τη φέρουν στα μέτρα τους.

Η ψήφος στο ΚΚΕ μένει στο ΚΚΕ. Δε θα βγει στο “παζά­ρι” για κυβερ­νη­τι­κές “καρέ­κλες”, δε θα βγει κάτι άλλο από αυτό που ψήφι­σες, θα τη βρει η νέα γενιά στους αγώ­νες για μόρ­φω­ση, δου­λειά, ζωή με δικαιώ­μα­τα, για να δια­μορ­φω­θεί ένα πανελ­λα­δι­κά συντο­νι­σμέ­νο κίνη­μα της εργα­τι­κής τάξης και των συμ­μά­χων της, που θα βάζει εμπό­δια στα αντερ­γα­τι­κά και αντι­λαϊ­κά μέτρα και θα ανοί­γει τον δρό­μο της ανατροπής.

Μόνο αυτός είναι ο δρό­μος για να εκφρά­σει στις εκλο­γές η νέα γενιά την οργή της για όσα ζει, να κάνει τη φωνή της να ακου­στεί δυνα­τά και να συνε­χί­σει τον αγώ­να της από καλύ­τε­ρη θέση.»

Η ΚΝΕ ευχα­ρι­στεί το συγκρό­τη­μα “Κοι­νοί Θνη­τοί” για την παρα­χώ­ρη­ση του κομ­μα­τιού τους “Είμαι απ’ τα παιδιά”.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο