Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Δελτίο Τύπου της ΚΝΕ για την ολοκλήρωση του 45ου Φεστιβάλ

Συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» σε όλη τη χώρα.

Με σύνθημα «Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας “…θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα…”, τον Σοσιαλισμό», το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» «ταξίδεψε» απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα, κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις του στην Αθήνα το τριήμερο 19 – 20 – 21 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».

Οπως σημειώνει η ΚΝΕ σε σχετικό Δελτίο Τύπου της για την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων:

  • «Η πραγματοποίηση των κεντρικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ για 10η συνεχόμενη χρονιά στο Πάρκο Τρίτση στο Ιλιον αποτελεί μία ακόμα συμβολή της ΚΝΕ στον αγώνα για Πάρκο ανοιχτό στο λαό και κλειστό στα επιχειρηματικά συμφέροντα, μία ακόμα συμβολή στην ανάδειξη των αιτημάτων ενάντια στην εγκατάλειψή του και την έλλειψη κρατικής χρηματοδότησης. Το Πάρκο Τρίτση παραδόθηκε ακόμα πιο καθαρό από όσο πριν για το λαό των δυτικών προαστίων της Αθήνας. Αλλωστε, ο σεβασμός στο Πάρκο και ο καθαρισμός του είναι στοιχείο που συνοδεύει το Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή” όλα τα χρόνια που διεξάγεται στον συγκεκριμένο χώρο.
  • Καλούμε τους δεκάδες χιλιάδες νέους και τις νέες, μαθητές, εργαζόμενους, φοιτητές και σπουδαστές σχολών κατάρτισης, που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή” σε όλη τη χώρα, να δώσουν μαχητικά το “παρών” στους αγώνες».

 

Ατέχνως_logo🔻🔻

Όλο το αφιέρωμα του «Ατέχνως» 🚩45 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ