Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Δεν πειράζει που το μέλος μας σου βίαζε το παιδί, τώρα θα πηγαίνεις από τον Πειραιά στο Αεροδρόμιο σε 55 λεπτά»

Αν η χυδαιότητα, η κυνικότητα και η πολιτική παλιανθρωπιά είχαν πρόσωπο αυτό θα ήταν του αντικομμουνιστή αρθρογράφου της «Καθημερινής» και του «liberal» Σάκη Μουμτζή.

Ενώ η κοινωνία παρακολουθεί με φρίκη την ιστορία του βιασμού και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στα Σεπόλια από τον 53χρονο (μέλος της ΝΔ και γνωστό ούκ ολίγων πολιτικών και καλλιτεχνικών «διασημοτήτων»), ο εν λόγω τύπος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον ακροδεξιό μισανθρωπισμό του.

Με tweet του στις 10 Οκτώβρη έγραψε: «Η ατζέντα σήμερα είναι η λειτουργία του μετρό στον Πειραιά…. Αφήστε τους ανύπαρκτους και τους μουσαμαδένιους να ασχολούνται με τους παιδοβιαστές. Δεν κάνουν πολιτική, αλλά ψυχοθεραπεία. Βγάζουν όλα τα συμπλέγματά τους».

Τι είπε με λίγα λόγια ο ιδεολογικός ινστρούχτορας της ΝΔ; Ότι τα εγκαίνια του μετρό στον Πειραιά είναι σημαντικότερα από τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό ενός 12χρονου παιδιού και πως όσοι ασχολούνται με το κτήνος του Κολωνού είναι «ανύπαρκτοι» και «μουσαμαδένιοι».

Την χυδαιότητα του φασίστα έσπευσε να κάνει retweet – ποιός άλλος; – ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα.

Την καλύτερη απάντηση, ωστόσο, το πιστό σκυλί της κυβέρνησης την πήρε από έναν χρήστη του Twitter που του έγραψε: «Πήγαινε στη μάνα του 12χρονου κοριτσιού και πες της: “Δεν πειράζει που το μέλος μας σου βίαζε το παιδί, τώρα θα πηγαίνεις από τον Πειραιά στο Αεροδρόμιο σε 55 λεπτά”».