Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Δεν το βουλώνει κιόλας… ο Μπάντεν Μπάντεν

Η περιφρόνηση των πολιτών, η υποκρισία και ο κυνισμός απογειώνονται με κάθε λέξη του ανεκδιήγητου αντιδημάρχου Αθηναίων Νικόλαου Μακρόπουλου.

Ο αντιδήμαρχος Αθηναίων μετά τη «νοσταλγική» του ανάρτηση για την αγαπημένη του Aston Martin και το σπίτι του στο Baden Baden, επανήλθε χτες, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Είναι τέτοια όμως η κατάντια που δεν αντιλαμβάνεται τον αυτοεμπτυσμό.

Ο «άριστος» αντιδήμαρχος Αθηναίων, εκλεγμένος με την παράταξη του Κ. Μπακογιάννη, μιλώντας χτες στο MEGA, δήλωσε ότι «πρόκειται για μια αστοχία εκ παραδρομής. Αντί να κάνω την ανάρτηση στο προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook, την έκανα στη δημόσια σελίδα που διατηρώ ως αντιδήμαρχος»!!! Και αυτά διανθισμένα με διαβεβαιώσεις «Η οικογένειά μου προσφέρει πάντα, ανιδιοτελώς σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες»

Αδίστακτος κυνικός, φτύνει κατάμουτρα εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες αυτής της πόλης. Την ώρα που οι δημότες δυστυχούν και υποφέρουν ο «άριστος» με τον κυνισμό της τάξης του νιώθει αυτονόητο ότι μπορεί να κοκορεύεται για τον κοσμοπολιτισμό και την κοσμικότητά του με άλλοθι τη φιλανθρωπία του.

Δεκάδες νεκροί κάθε μέρα, εργαζόμενοι χωρίς δουλειά, επαγγελματίες με ελπίδα να ανοίξει η οικονομία παραμονές των γιορτών για να έχουν κάτι στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι και κάποιοι,  χωρίς συναίσθηση τοyy πόσο έχει επηρεαστεί η ζωή των ανθρώπων, στην… καρακοσμάρα τους και δε βγάζουν το σκασμό.

 

Τρωκτικά και κατσαρίδες εκ του υπονόμου ορμώμενα