Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Δημοσκόπηση: ΝΔ 37%- ΣΥΡΙΖΑ 21,5%- ΚΚΕ 5,6%

Ουδέν νεώτερον, με το σύνηθες (αλλά μειωμένο σε σχέση με πέρσι τέτοιον καιρό 22,5-15,5) προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας Interview για τη ΒΕΡΓΙΝΑ TV.
Στην πρόθεση ψήφου:  ΝΔ 37%, ΣΥΡΙΖΑ 21,5%, ΚΙΝΑΛ 7,1%, ΚΚΕ 5,6%, Ελληνική Λύση 5,1% και ΜέΡΑ25 3,7%, ενώ «άλλο κόμμα» δηλώνει ότι θα ψήφιζε το 8,1%, και αναποφάσιστοι είναι κάπου ένας στους δέκα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται μπροστά στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό με 50%, ο Αλέξης Τσίπρας 22%, ενώ «κανέναν» απαντά το 28% και στην «αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των υπουργών» έχει πάλι μπροστά τον Β. Κικίλια (7.4), ακολουθούν Ν. Παναγιωτόπουλος (7.3), και ο «πολύς» Α. Γεωργιάδης (7.1) -ακολουθούν ο Μ. Βορίδης (6.7), πεσμένος ο Μ. Χρυσοχοΐδης (6.5) κλπ.Interview ΒΕΡΓΙΝΑ TV εμβόλιο

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση 50% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι έχει ήδη εμβολιαστεί κι ένα 24% έχει προγραμματισμένο ραντεβού ενώ το 26% φαίνεται ότι δε θα εμβολιαστεί ή εμφανίζεται επιφυλακτικό, ενώ (95%) δείχνουν ικανοποίηση από τη διαδικασία εμβολιασμού (ραντεβού, προσωπικό, οργάνωση).
Εξ όσων εμβολιάστηκαν, το 70% δηλώνει ότι δεν εμφάνισε καθόλου παρενέργειες. Εξάλλου το 59% των ερωτηθέντων λέει «ναι» στον εμβολιασμό παιδιών 12 έως 15 χρόνων
Υπέρ της θέσπισης του πράσινου ψηφιακού πιστοποιητικού εμφανίζεται το 66% των ερωτηθέντων καθώς και της άρσης της πατέντας των εμβολίων (58%).

Ακολουθήστε το Ατέχνως σε Google News, Facebook & Twitter