Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δημοτικές εκλογές 2019: Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του ΚΚΕ  στους Δήμους της Δυτικής Αθήνας

Δημοτικές εκλογές 2019: Η Περιφερειακή Οργάνωση Δυτικής Αθήνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ ανακοινώνει τους υποψήφιους Δημάρχους με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζει το ΚΚΕ στους Δήμους της Δυτικής Αθήνας:

Στο Περιστέρι: Ο Γιώργος Σιδέρης, 36 χρόνων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ειδικευόμενος γιατρός στο Αττικό νοσοκομείο, ΩΡΛ – χειρουργικής κεφαλής – τραχήλου. Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Αττικό Νοσοκομείο, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής.

Στο Αιγάλεω: Η Βιβή Δάγκα, 37 χρονών. Κοινωνική λειτουργός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ για την Ισοτιμία των Γυναικών. Δημοτική Σύμβουλος Αιγάλεω με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ.

Στη Αγία Βαρβάρα: Η Ελένη Καρανάσιου, 39 χρονών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγ. Βαρβάρα. Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στην Αγ. Βαρβάρα. Εργαζόμενη στις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΟΣΚ), εκλεγμένη στο ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων και στο Σύλλογο Γονέων 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας.

Στο Ίλιον: Ο Νίκος Σταματόπουλος, 35 χρονών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ίλιον. Πτυχιούχος Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πειραιά, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

Στους Αγίους Αναργύρους – Καματερό: Ο Θοδωρής Σκολαρίκος, 41 χρονών. Οικονομολόγος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αγ. Αναργύρους και είναι Δημοτικός Σύμβουλος Αγίων Αναργύρων – Καματερού με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στις Αχαρνές: Ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, 56 χρόνων. Πνευμονολόγος, επί 16 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών. Μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Στη Φυλή: Ο Νίκος Ζαπάντης, 56 χρόνων. Εκπαιδευτικός. Μέλος ΔΣ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής, της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΔΟΕ και μέλος της Επιτροπής Πιστοποίησης της ΑΔΕΔΥ.

Όπως είναι ήδη γνωστό, εκ νέου υποψήφιοι είναι οι νυν Δήμαρχοι στους Δήμους Χαϊδαρίου και Πετρούπολης. Ο Μιχάλης Σελέκος στο Δήμο Χαϊδαρίου και ο Βαγγέλης Σίμος στο Δήμο Πετρούπολης.