Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δημοτικές εκλογές 2019: Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στους Δήμους των νομών, Κορινθίας, Άρτας και Πρέβεζας

Δημο­τι­κές εκλο­γές 2019:  Καθη­με­ρι­νά ανα­κοι­νώ­νο­νται οι υπο­ψή­φιοι δήμαρ­χοι με το συν­δυα­σμό της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης που στη­ρί­ζει το ΚΚΕ.

Νομός Άρτας

Τους επι­κε­φα­λής των συν­δυα­σμών της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης», του ψηφο­δελ­τί­ου που στη­ρί­ζει το ΚΚΕ, για τους τρεις από τους τέσ­σε­ρις Δήμους της Περι­φε­ρεια­κής Ενό­τη­τας Άρτας, καθώς και για την Περι­φέ­ρεια Ηπεί­ρου, παρου­σί­α­σε το βρά­δυ της Παρα­σκευ­ής 28 Δεκέμ­βρη η Τομε­α­κή Επι­τρο­πή Άρτας του ΚΚΕ.

Περι­φέ­ρεια Ηπεί­ρου: Γιώρ­γος Πρέν­τζας, νοση­λευ­τής, εκλεγ­μέ­νος στην ΠΟΕΔΗΝ και το Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο εργα­ζο­μέ­νων στο ΠΓΝΙ.

Δήμος Άρτας: Στρά­τος Καλ­λώ­νης, λογι­στής, αντι­πρό­ε­δρος του Εργα­τι­κού Κέντρου Άρτας.

Δήμος Νικο­λά­ου Σκου­φά: Ηλί­ας Σαπρί­κης, ιδιω­τι­κός υπάλληλος

Δήμος Κεντρι­κών Τζου­μέρ­κων: Χρή­στος Λύκος, συνταξιούχος.

Νομός Κορινθίας

Στην ανοι­κτή σύσκε­ψη που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε στα γρα­φεία της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής Κοριν­θί­ας του ΚΚΕ, την Κυρια­κή 23 Δεκέμ­βρη, ανα­κοι­νώ­θη­καν οι υπο­ψή­φιοι δήμαρ­χοι της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» για τους δήμους στο νόμο Κορινθίας.

Για το Δήμο Κοριν­θί­ων, υπο­ψή­φια η Βιβή Τζέ­κου, μηχα­νι­κός Η/Υ. Για το Δήμο Βέλου — Βόχας, υπο­ψή­φιος ο Δημή­τρης Τσου­τσά­νης, αρχι­τέ­κτο­νας — μηχα­νι­κός. Για το Δήμο Σικυω­νί­ων, υπο­ψή­φιος ο Βασί­λης Νανό­που­λος, συντα­ξιού­χος ΙΚΑ. Για το Δήμο Ξυλο­κά­στρου, υπο­ψή­φιος ο Nίκος Πανα­γιω­τό­που­λος, συμ­βα­σιού­χος στο Δήμο Ξυλο­κά­στρου. Για το Δήμο Λου­τρα­κί­ου — Αγ. Θεο­δώ­ρων — Περα­χώ­ρας, υπο­ψή­φιος ο Χρή­στος Ασημακόπουλος.

Νομός Πρέβεζας

Περι­φέ­ρεια Ηπείρου:Γιώργος Πρέν­τζας, νοση­λευ­τής, εκλεγ­μέ­νος στην ΠΟΕΔΗΝ και το Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο εργα­ζο­μέ­νων στο ΠΓΝΙ.

Δήμος Πρέ­βε­ζας: Σταύ­ρος Αμά­ρα­ντος, φαρ­μα­κο­ποιός, πρό­ε­δρος του Φαρ­μα­κευ­τι­κού Συλ­λό­γου Πρέ­βε­ζας, νυν δημο­τι­κός σύμβουλος.

Δήμος Ζηρού: Μενέ­λα­ος Γεί­το­νας νυν δημο­τι­κός σύμ­βου­λος, εκπαι­δευ­τι­κός συνδικαλιστής.

Δήμος Πάρ­γας: Πέτρος Δέσκας νυν δημο­τι­κός σύμ­βου­λος, εκπαι­δευ­τι­κός συν­δι­κα­λι­στής εκλεγ­μέ­νος στο ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο