Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Διεθνής απήχηση της παρουσίασης του βιβλίου «Τσε Γκεβάρα, πρεσβευτής της Επανάστασης»

Το ενδιαφέρον Κουβανικών και άλλων ξένων μέσων ενημέρωσης προσέλκυσε η εκδήλωση για την παρουσίαση στην Αθήνα του βιβλίου «Τσε Γκεβάρα, πρεσβευτής της Επανάστασης» (Εκδόσεις Ατέχνως) που υπογράφει ο Νίκος Μόττας.

Η εκδήλωση έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσω του ειδησεογραφικού πρακτορείου Prensa Latina που δημοσίευσε άρθρο με τίτλο “Presentan en Grecia libro sobre Ernesto Che Guevara” (Παρουσιάστηκε στην Ελλάδα βιβλίο για τον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα).

Στο γεγονός αναφέρθηκε και το Cubainformación, ένα απ’ τα σημαντικότερα μέσα ενημέρωσης για την Κούβα, που φιλοξένησε στην αρχική του σελίδα την παρουσίαση του βιβλίου.

Cento Che Cuba

Ρεπορτάζ από την βιβλιοπαρουσίαση φιλοξενήθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών της Κούβας (Cubaminrex), ενώ μακροσκελή αναφορά στο βιβλίο έκανε και το Κέντρο Μελετών Τσε Γκεβάρα (Centro Che Cuba) στην σελίδα του στο Facebook, δημοσιεύοντας ολόκληρο το μήνυμα της Δρ. Αλέϊδα Γκεβάρα στον συγγραφέα του βιβλίου.

Την είδηση της δημοσίευσης του βιβλίου αναπαρήγαγαν, μεταξύ άλλων, και άλλες ιστοσελίδες όπως το elcomunista.net, το Foreignpolicywatchdog.com και το Today-in-24.

Αθήνα: Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Μόττα για τον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα

«Τσε Γκεβάρα, πρεσβευτής της Επανάστασης», του Νίκου Μόττα