Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Διπλή επιτυχία, διπλά χαρούμενη η Άννα Κορακάκη

Διπλά χαρούμενη δήλωσε ότι νιώθει η Άννα Κορακάκη, αμέσως μετά την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στο Μινσκ στο πιστόλι 25μ, στο πλαίσιο των 2ων Ευρωπαϊκών Αγώνων.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης είχε σκορ 291/300 στις βολές ακριβείας προχθές 24 Ιούνη και 292 σήμερα στην ταχεία βολή. Προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος με σκορ 583/600 καταλαμβάνοντας την έκτη θέση και το δικαίωμα στην προσπάθεια για διάκριση.

Η Άννα Κορακάκη ήταν απόλυτα επιτυχής με 10 στις 10 βολές στις δύο πρώτες σειρές και κρατήθηκε στην κορυφή μέχρι τέλους. Ολοκλήρωσε τον τελικό με 35 επιτυχίες πετυχαίνοντας ρεκόρ αγώνων!

Η 23χρονη πρωταθλήτρια δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη και μάλιστα διπλά. Όπως και στο Ρίο, έτσι κι εδώ στο Μινσκ πήρα δύο μετάλλια, το ένα χρυσό και, μάλιστα πάλι, όχι στο αγαπημένο μου αγώνισμα (αεροβόλο πιστόλι 10μ.). Ο προκριματικός το πρωί ήταν πολύ δύσκολος κι ο συναγωνισμός έντονος, αλλά ευτυχώς δεν είχα πόνους στο χέρι μου. Ενοχλήσεις παρουσιάστηκαν από τη μέση του τελικού κι έπειτα, αλλά, όπως φάνηκε, δεν με επηρέασαν σε σχέση με το αποτέλεσμα. Δώσαμε μπαράζ με την Ντίτχελμ (Ελβετία), που ήταν τρίτη στον αγώνα μας στο Ρίο, και πήρα το χρυσό»…