Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δράση φασιστοειδών γονέων στο 7ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ — ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ (ΑΝΑΤΟΛΙΑ) ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Οι Κομ­μα­τι­κές οργα­νώ­σεις του Κ.Κ.Ε. στη Νέα Ιωνία καταγ­γέλ­λουν στους γονείς και ευρύ­τε­ρα στον λαό της Νέας Ιωνί­ας την δρά­ση μικρής — μειο­ψη­φι­κής ομά­δας φασι­στοει­δών που έχουν, με νόθες δια­δι­κα­σί­ες, εγκα­τα­στα­θεί στο Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο του Συλ­λό­γου Γονέ­ων του 7ου Γυμνα­σί­ου, με την στή­ρι­ξη παρα­γό­ντων στην Νέα Ιωνία, συνε­χί­ζουν να διώ­κουν με κάθε ευφά­ντα­στο τρό­πο αγω­νι­στές γονείς που πάλε­ψαν και παλεύ­ουν για ένα σχο­λείο που αντι­στοι­χεί στις σύγ­χρο­νες ανά­γκες, για ένα σχο­λείο πραγ­μα­τι­κά Δημό­σιο και Δωρε­άν χωρίς οικο­νο­μι­κούς ή άλλους φραγμούς.

Η ομά­δα αυτή που έχει επι­δο­θεί σε δικα­στι­κό και συν­δι­κα­λι­στι­κό διωγ­μό Γονέ­ων δημό­σια έχει δια­κη­ρύ­ξει την πίστη της σε ένα σχο­λείο του σκο­τα­δι­σμού της υπο­τα­γής και των ταξι­κών αντι­θέ­σε­ων. Παθαί­νουν αλλερ­γία όταν γονείς και μαθη­τές διεκ­δι­κούν ένα καλύ­τε­ρο σχολείο.

Στην προ­σπά­θεια τους αυτή εντάσ­σε­ται η συκο­φά­ντη­ση των μελών της διοί­κη­σης του συλ­λό­γου την περί­ο­δο 2013–2015 προ­χω­ρώ­ντας σε μήνυ­ση κατά του τότε προ­έ­δρου επι­διώ­κο­ντας να τον σπι­λώ­σουν. Η αιτία αυτής της προ­σπά­θειας σπί­λω­σης είναι απο­τέ­λε­σμα της αγω­νι­στι­κής διεκ­δι­κη­τι­κής στά­σης του συλ­λό­γου την περί­ο­δο 2013–2015 και του γεγο­νό­τος ότι η διοί­κη­ση εκεί­νη είχε ψηλά στις προ­τε­ραιό­τη­τες το χτύ­πη­μα των αντι­δρα­στι­κών και φασι­στι­κών αντι­λή­ψε­ων στα σχολεία.

Το μένος που έχουν επι­δεί­ξει ενά­ντια σε κάθε αγω­νι­στι­κή – προ­ο­δευ­τι­κή φωνή εκφρά­στη­κε και στην αντί­θε­σή τους στην εκδή­λω­ση τιμής για τους εκτε­λε­σμέ­νους του μπλό­κου της Καλο­γρέ­ζας. Και επει­δή είδα­με να βεβη­λώ­νε­ται το μνη­μείο των ηρώ­ων του Μπλό­κου δύο φορές το τελευ­ταίο διά­στη­μα αλλά και ο τοί­χος του 9ου δημο­τι­κού στην Καλο­γρέ­ζα λέμε σε όλα τα φασιστοειδή:

«Είστε η σαπί­λα όλου του ντου­νιά, έξω οι φασί­στες από τη γειτονιά»

Καλού­με το λαό της Νέας Ιωνί­ας, όλους τους τίμιους και ευσυ­νεί­δη­τους γονείς του 7ου Γυμνα­σί­ου, όλων των σχο­λεί­ων της Καλο­γρέ­ζας και της Νέας Ιωνί­ας, που στη μεγά­λη τους πλειο­ψη­φία είναι εργα­ζό­με­νοι και καλού­νται να πλη­ρώ­σουν για τις μεγά­λες ελλεί­ψεις του σημε­ρι­νού σχο­λεί­ου, να απο­μο­νώ­σουν πολι­τι­κά αυτές τις φωνές.

Γονείς της Καλο­γρέ­ζας και της Νέας Ιωνίας

ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΥΤΟ

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ

ΈΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο