Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Δυσώδης αντικομμουνισμός και ψέματα ενάντια στο ΚΚΕ από το «Μακελειό»

Τα ηγετικά στελέχη της ναζιστικής, εγκληματικής Χρυσής Αυγής μπορεί να βρίσκονται στη φυλακή, όμως ο «χρυσαυγιτισμός» κυκλοφορεί ελεύθερος σπέρνοντας απο ‘δω και απο ‘κει, σε κάθε ευκαιρία, το φασιστικό του δηλητήριο.

Το άθλιο, χρυσαυγίτικο επιχείρημα ότι δήθεν «το ΚΚΕ κάνει πλάτες στην κυβέρνηση» και ότι κάνει τάχα «συστημική αντιπολίτευση στη ΝΔ», αναπαράγει η γνωστή ακροδεξιά σκουπιδοφυλλάδα «Μακελειό», αραδιάζοντας – ως συνήθως – ψέματα και ανακρίβειες με το κιλό.

Σε σημερινή του ανάρτηση ο διαδικτυακός υπόνομος του «Μακελειού» προβαίνει σε γκεμπελισμούς ενάντια στο ΚΚΕ (παλιά μου τέχνη κόσκινο), χρησιμοποιώντας την παλιά και ληγμένη πλέον υπόθεση της «Τυποεκδοτικής».

Με τίτλο «ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ! “Όμηρος” το ΚΚΕ και η Αριστερά για να συνεχίζουν να είναι το δεκανίκι των υποχρεωτικών εμβολιασμών», που συνοδεύεται με «Έγγραφο Ντοκουμέντο», η φασιστική φυλλάδα του Στ. Χίου κάνει ακόμη και τον ίδιο τον Γκέμπελς να μοιάζει… ερασιτέχνης της αντικομμουνιστικής προπαγάνδας.

Το υποτιθέμενο «ντοκουμέντο» που παρουσιάζει η φυλλάδα δεν είναι τίποτε άλλο από μια τυπική διαδικασία πλειστηριασμού εγκαταστάσεων για ένα θέμα που, επί της ουσίας, έχει λήξει εδώ και κάποια χρόνια και δεν αφορά άμεσα το ΚΚΕ.

makeleio 12

Το υποτιθέμενο…. «ντοκουμέντο» της φασιστοφυλλάδας του Στ. Χίου.

Επειδή όμως ο πρωτόγονος και χυδαίος αντικομμουνισμός του «Μακελειού» δεν έχει πάτο, ο πλειστηριασμός των εγκαταστάσεων παρουσιάζεται ως δήθεν… «ομηρεία» του ΚΚΕ από την κυβέρνηση! Για τέτοια αθλιότητα μιλάμε, για τέτοιον γκεμπελισμό.

Σε πλήρη αντίθεση με όσα γράφει το φασιστικό «Μακελειό», το ΚΚΕ ασκεί την πλέον δυναμική, από την σκοπία των εργατικών-λαϊκών συμφερόντων, αντιπολίτευση στην όποια αστική κυβέρνηση. Και αυτό το ξέρουν άπαντες: Φίλοι και εχθροί.

Προφανώς, έχοντας αναλάβει εργολαβικά την παραπληροφόρηση του λαού και επιχειρώντας να πρωταγωνιστήσει στο αντεπιστημονικό αντιεμβολιαστικό κίνημα, η εφημερίδα του Στ. Χίου δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα, ακόμη και αν χρειαστεί να δημοσιεύσει εξώφθαλμα ψέματα και εμετικές συκοφαντίες. Έτσι κι’ αλλιώς πάει πολύς καιρός που η εν λόγω σκουπιδοφυλλάδα έχει ξεπεράσει τον πάτο και συνεχίζει ακάθεκτη…

«Τσε Γκεβάρα, πρεσβευτής της Επανάστασης», του Νίκου Μόττα