Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Δ. Κουτσούμπας: Βολική για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ η μεταξύ τους αντιπαράθεση (VIDEO)

Στον «δικομματικό καυγά» που στήνουν ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Συγκεκριμένα επισήμανε:
«Η ΝΔ κληρονόμησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ένα ήδη ασφυκτικό νομοθετικό πλαίσιο για τα εργατικά – λαϊκά δικαιώματα, για τις εργατικές – λαϊκές ελευθερίες.

Και τώρα, νόμο το νόμο, το αναβαθμίζει αυτό το νομοθετικό πλαίσιο.
Γι’ αυτό η κυβέρνηση της ΝΔ επιλέγει ως βολικό αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα, προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να απαντήσει αύριο από αυτό εδώ το βήμα στον κ. Τσίπρα για την αστυνομική βία σε βάρος πολιτών στη Νέα Σμύρνη.

Τον καταλαβαίνουμε τον κ. Μητσοτάκη.
Επιλέγει τον εύκολο, τον βολικό αντίπαλο!

Γιατί, τι λέτε και οι δύο μαζί, πολλές φορές ακόμα και με τα ίδια λόγια. “Ομοψυχία”, “κοινωνική ειρήνη”, “όχι στο διχασμό”, “ομαλότητα” και πολλά άλλα που αποτελούν τα συνθήματα του “Νόμου και της Τάξης”.

ΟΧΙ. Δεν μπορεί να υπάρχει ομοψυχία με το άδικο, γιατί τελικά στην άδικη και εκμεταλλευτική κοινωνία όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από την υποταγή των πολλών, των αδικημένων, των καταπιεσμένων. Δεν είναι τίποτε άλλο από την άρνηση του αγώνα, της ταξικής πάλης η οποία θέλετε δεν θέλετε θα υπάρχει και θα δυναμώνει.

Γιατί όταν ο ΣΥΡΙΖΑ χρεώνει την κλιμάκωση της καταστολής στις “δεξιές” και “ακροδεξιές” καταβολές της ΝΔ, αφήνει στο απυρόβλητο την ουσία, δηλαδή την ταξική, αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική που και ο ίδιος εφάρμοσε και η οποία πάντα επιβάλλεται με την καταστολή και τον αυταρχισμό.
Σας βολεύει και τους δύο η μεταξύ σας αντιπαράθεση. Τα κοκοράκια πάντα παράγουν θέαμα για το κοινό.

Δεν παύουν όμως να είναι κοκοράκια…

Τα βλέπουμε καθημερινά. Ο ΣΥΡΙΖΑ να σας κατηγορεί για τις ακροδεξιές εμμονές σας κι εσείς να προσπαθείτε να παρουσιάσετε τον ΣΥΡΙΖΑ, σώνει και καλά, ως τον οργανωτή όλων αυτών των κινητοποιήσεων. Έλεος πια!».

Σας το λέμε, δεν θα καταφέρετε να κλείσετε το στόμα του ελληνικού λαού, τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από τη Βουλή, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο όπως απέδειξε η μεγαλειώδης διαδήλωση στη Νέα Σμύρη ενάντια στην απροκάλυπτη αστυνομική βία.