Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δ. Κουτσούμπας: Μήνυμα προς τους νέους και τις νέες για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

Σε μήνυμα του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας προς τους νέους και τις νέες για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων σημειώνει:

@twra_kke

📌Μήνυμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, προς τους νέους και τις νέες για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων 🔴Είμαστε μαζί σας και σε αυτή τη μάχη. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, εσείς κρατάτε το μέλλον στα χέρια σας. Γιατί μόνο εσείς, ατομικά και συλλογικά, μπορείτε να νικήσετε τα εμπόδια που σας ορθώνουν και να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Κι εκεί τελικά είναι η ελπίδα. Στη γνώση, στην οργάνωση, στον αγώνα γι’ αυτά που δικαιούμαστε. Θυμηθείτε τα λόγια του Θερβάντες στον Δον Κιχώτη: “Τρέλα είναι να εγκαταλείψετε τα όνειρά σας” Καλή δύναμη και καθαρό μυαλό! Καλή επιτυχία! #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ #κκε #κνε #kke #kne #φοργιου #φοργιουπειτζ #mpesfy #foryou #foryoupage #euelections2024 #ekloges #europeanunion #panellinies #koutsoumpas #panelladikes #panelladikes2024 #panellinies2024 #mathites #πανελληνιες2024

♬ πρωτότυπος ήχος – Τώρα ΚΚΕ!

«Είμαστε μαζί σας και σε αυτή τη μάχη. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, εσείς κρατάτε το μέλλον στα χέρια σας. Γιατί μόνος εσείς, ατομικά και συλλογικά μπορείτε να νικήσετε τα εμπόδια που σας ορθώνουν και να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Και εκεί τελικά είναι η ελπίδα. Στη γνώση, στην οργάνωση, στον αγώνα γι’ αυτά που δικαιούμαστε.

Θυμηθείτε τα λόγια του Θερβάντες στον Δον Κιχώτη: “Τρέλα είναι να εγκαταλείψετε τα όνειρά σας”.

Καλή δύναμη και καθαρό μυαλό! Καλή επιτυχία!»

 

ΙΔΕΕΣ και «ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ» που άλλαξαν το ποδόσφαιρο – Γιάννης Γεωργάκης

Μοιραστείτε το: