Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δ. Κουτσούμπας: Να πάει ακόμη πιο ψηλά το ΚΚΕ που είναι η μόνη πραγματική αντιπολίτευση

Κάλεσμα στο λαό και στη νεολαία να πάνε να ψηφίσουν, και να ψηφίσουν σωστά, απεύθυνε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Θεσσαλονίκη».

Υπογράμμισε πως πρέπει να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του ΚΚΕ, να πάει πολύ πιο ψηλά, γιατί είναι το μόνο κόμμα που κάνει πραγματική αντιπολίτευση. Γιατί το ΚΚΕ βρέθηκε «χωρίς καμία απουσία» στο πλευρό του λαού στην ευρωβουλή, στη Βουλή και στους αγώνες. Γιατί και η παραμικρή κατάκτηση που είχε ο λαός έγινε με την αποφασιστική συμβολή του ΚΚΕ.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας υπογράμμισε πως εάν δεν υπήρχαν, ο Κυρ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να εφεύρει τον Κασσελάκη, τον Ανδρουλάκη, τον Βελόπουλο, την Κωνσταντοπούλου. Το απέδειξαν τα πέντε προηγούμενα χρόνια, που ψήφισαν σε ποσοστά από 55% έως 95% τα ίδια με τη ΝΔ στο ευρωκοινοβούλιο, που «ψήφισαν τα ίδια με τους λομπίστες».

Ανέφερε ακόμη πως αυτό που γίνεται για τα πόθεν έσχες έχει ξεπεράσει τα όρια της κοροϊδίας και της υποκρισίας, ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει ποιος είναι πιο πλούσιος από τον άλλο.

Στηλίτευσε επίσης την στήριξη στο κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ και την ελληνική εμπλοκή στους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς.

 

Να ακουστεί μέχρι τη Γάζα: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ