Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Εγκλήματα και  «εγκλήματα»

Γράφει ο Βασίλη Λιόγκαρης //

Πολύς ντόρος ξεσηκώθηκε τελευταία εκεί στα μαύρα καταγώγια της Ε.Ε περί εγκληματολογίας και τα τοιαύτα με μόνο στόχο και  σκοπό την διαστρέβλωση και το ξαναγράψιμο της Ιστορίας όπως τους γουστάρει και συμφέρει. Πολλές παράτες και χαρές για τα ιδανικά και την μεγαλειότητα και τις αξίες της Αστικής αγνής κι αθώας Δημοκρατίας τους.

Καλά θα κάνουνε να το βουλώσουνε και να βγάλουνε το σκασμό. Έχουνε το θράσος και βγάζουνε και γλώσσα από πάνω και μιλάνε.

Γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί μια και οι αστοί καπιταλιστές είναι μέχρι τα μπούνια χωμένοι στο έγκλημα και την αδικία και την παρανομία.

Ακόμα το αίμα αχνίζει στην ξεριζωμένη Γη την Χιροσίμα και η δυσοσμία τσακίζει κόκκαλα. 300.000 περίπου νεκροί και φυσικά κανείς δεν θα τολμούσε να πει πως αυτό ήταν έργο του Στάλιν και των Κομμουνιστών.

Άγνωστος και αμέτρητος παραμένει ο αριθμός των θυμάτων της καπιταλιστικής θηριωδίας-Εκατομμύρια παιδιά- τεράστιο εκμεταλλευτικό υλικό χωρίς απαιτήσεις, χωρίς δικαιώματα, με το μαστίγιο και τον βούρδουλα πάνω από το κεφάλι τους .Εκατομμύρια εργάτες εξοντώθηκαν, χωρίς να τολμήσουν να σηκώσουν κεφάλι και να υπερασπιστούν το δίκιο τους-Φυλακές, βασανιστήρια, εξορία και τέλος θάνατος φρικτός.

-Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να πει πως όλα  αυτά ήταν έργο του Στάλιν και των Κομμουνιστών.

……….

Απάνθρωπες και βίαιες καταλήψεις φτωχών και ανυπεράσπιστων χωρών. Βούρδουλας- μαστίγιο… Αφρική, Νότιος Αμερική, Ασία κλπ. Μήπως κι αυτά ήταν δουλειά των Κομμουνιστών και δεν το ξέραμε;

Το αίμα που προκαλεί ο καπιταλισμός εξακολουθεί και ρέει παντού.

Ινδονησία-Καντόνα- Σικάγο-Κομούνα Παρισίων. Σχεδόν ακόμα πρόσφατα Αίμα και Φρίκη. Βιετνάμ-εξοντώθηκε ένας ολόκληρος λαός. Σκλαβιά, δουλεμπόριο και πλιάτσικο! Λιβύη, Συρία, Γιουγκοσλαβία. Μήπως κι αυτά τα κάνανε οι Κομμουνιστές;

Οι οξύτατοι ενδοιμπερ ιαλιστικοί ανταγωνισμοί μεταξύ των μεγάλων καπιταλιστικών χωρών δεν επέφεραν δυο παγκόσμιους πολέμους με εκατομμύρια θύματα απλών κι αθώων ανθρώπων;

-Θάλαμοι αερίων, κρεμάλες, στρατόπεδα εξόντωσης. Η ενίσχυση του φασισμού, του ναζισμού, του εθνικισμού από τα μεγάλα αστικά Κράτη ήταν Κομμουνιστικός δάκτυλος; Ήταν έργο του Στάλιν;

………

Το Φθινόπωρο του 1918 αφού πρώτα αλληλοφαγωθήκανε και αλληλοεξοντώθηκαν μεταξύ τους τα καπιταλιστικά Κράτη έληξε-τέλειωσε- αναγκαστικά ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Και ξεπρόβαλε μπροστά τους ο νέος επικίνδυνος εχθρός. Η μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση στη Ρωσία. Η επανάσταση και η εξουσία της Εργατικής Τάξης.

Και ξαφνικά οι αντιμαχόμενοι εχθροί τα Κράτη της αστικής τάξης από εχθροί γίνανε φίλοι. Ενωθήκανε όλοι μαζί και συμμαχήσανε για να πολεμήσουνε το νέο εχθρό. Την εξουσία της νεογέννητης Εργατικής Τάξης. 16 Κράτη συμμάχησαν ενάντια στη Σοβιετική Ρωσία. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Προς τα πού έγειρε η πλάστιγγα. Προς το δίκιο.

Ας το βουλώσουν λοιπόν γιατί οι λαοί γνωρίζουν πολύ καλά πως γράφεται η αληθινή ιστορία τους!