Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΕΕΔΥΕ: Ειρήνη, Μετανάστευση, η πάλη του λαού για την Ειρήνη»

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) διοργανώνει Έκθεσης Ζωγραφικής, Γλυπτικής, Χαρακτικής με θέμα: «Ειρήνη, Μετανάστευση, η πάλη του λαού για την Ειρήνη»,  4 έως 12 Δεκέμβρη 2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων, Ηρακλειδών 66 Α & Θεσσαλονίκης, τηλ.210 3452150  (μετρό «Κεραμεικός»). Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους πάνω από 100 καλλιτέχνες.

PrintΤα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 4/12, ημέρα Παρασκευή κι ώρα 19:00.
Μέρες κι ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Σάββατο 10:00-20:00, Κυριακή 10:00-14:00. Δευτέρα: Κλειστά.

Όπως αναφέρει η ΕΕΔΥΕ: «Στις ιδιαίτερα δύσκολες για το λαό συνθήκες, με την όλο και πιο βαθιά εμπλοκή της Ελλάδας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, μεγαλώνει η σημασία της κάθε είδους αντίστασης στη θέληση αυτών που θέλουν τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, χωρίς καμία θέληση για αντίσταση και δράση.

Η ΕΕΔΥΕ, από την ίδρυσή της, στην 60χρονη αγωνιστική της πορεία, είχε κι έχει τη συμμετοχή και τη στήριξη πολλών καλλιτεχνών-δημιουργών με την παρουσία και το έργο τους. Η τέχνη, οι καλλιτέχνες – δημιουργοί έχουν τη δική τους συμβολή στην εγρήγορση-αφύπνιση των συνειδήσεων με επίγνωση των αστείρευτων δυνατοτήτων για λαϊκή οργάνωση και πάλη κόντρα στη θέληση των οικονομικά ισχυρών, της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ , του ΝΑΤΟ και των άλλων ιμπεριαλιστικών οργανισμών».

Υπάρχει δυνατότητα για οργανωμένες επισκέψεις από σχολεία και φορείς με ξενάγηση από την ΕΕΔΥΕ και τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες. Για περισσότερες πληροφορίες και συνεννοήσεις, επικοινωνία με την ΕΕΔΥΕ 9π.μ-4μ.μ στα τηλέφωνα 2103844853, 2103844854.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο