Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

#ειδικη_αδεια για τους κυβερνώντες, ξύλο και πρόστιμα για τους πολίτες

Νονός ο Άδωνις Γεωργιάδης σε βάπτιση κατ’ εξαίρεση (!)… σε μια περιοχή που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Υπήρχε ειδική άδεια από την Πολιτική Προστασία ισχυρίζεται ο κ. Γεωργιάδης: «Για την συγκεκριμένη βάπτιση η οικογένεια για σοβαρούς οικογενειακούς της λόγους έκανε αίτηση και έλαβε άδεια για την πραγματοποίηση της την συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Η άδεια έχει ημερομηνία 05/03/2021 και εξεδώθη από την Πολιτική Προστασία» και αποκαλύπτει μια διαδικασία που δεν ξέραμε ότι υπάρχει: «Πάτε και κάνετε αίτηση στην Πολιτική Προστασία, εξηγείτε τους λόγους και σας παραχωρούν άδεια με συγκεκριμένα άτομα». Πρόσθεσε επίσης πως «αυτή είναι μία διαδικασία που ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αν έχει σοβαρούς λόγους».

Δεν είναι η πρώτη φορά που με αφορμή δραστηριότητα κυβερνητικού παράγοντα ανακαλύπτουμε δυνατότητα που δεν ξέραμε ότι υπάρχει. Όπως όταν ο πρωθυπουργός φωτογραφιζόταν στην Πάρνηθα μάθαμε ότι υπήρχε η δυνατότητα υπερτοπικής δυνατότητας για λόγους αναψυχής (υιοθετήθηκε για να δικαιολογηθεί η πρωθυπουργική ανεμελιά).

Συνεχώς γίνεται φανερό ότι τα περιοριστικά μέτρα δεν ισχύουν για τα μέλη της κυβέρνησης και τους συν αυτώ…

#ειδικη_αδεια ο @AdonisGeorgiadi για τη βάπτιση Ειδική δυνατότητα ο @PrimeministerGR να σουλατσάρει στην #Πάρνηθα. Ειδική περίσταση το τραπέζωμα #Μητσοτάκη στην #Ικαρία… Πρόστιμο όμως για τη γριούλα στη Λαμία, για τον συνταξιούχο στην Κέρκυρα, για την κυρία που πήγε να καταθέσει λουλούδι στο Πολυτεχνείο. Πρόστιμο και ξύλο στην πλατεία της #νεας_σμυρνης… γιατί γονείς τόλμησαν να πάνε βόλτα τα παιδιά τους στην πλατεία.

Ν. Μπελογιάννης Ν. Πλουμπίδης – Στο σπίτι των ηρώων