Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Εμετικοί «αστεϊσμοί» Μιχαλολιάκου-χρυσαυγιτών για τα θύματα του Άουσβιτς (Βίντεο Ντοκουμέντο)

«Ένα ωραίο μαγευτικό ταξίδι» χαρακτηρίζει το πιο απάνθρωπο και φρικιαστικό έγκλημα στην ιστορία της ανθρωπότητας ο φύρερ της ναζιστικής-εγκληματικής Χρυσής Αυγής σε βίντεο που βρέθηκε στο δίσκο του υπολογιστή του Ν.Μιχαλολιάκου. Στο βίντεο φαίνεται ο Μιχαλολιάκος να «αστειεύεται» και να γελά μαζί με άλλους φασίστες σχολιάζοντας την θηριωδία που υπέστησαν περισσότεροι από 1 εκατομμύριο- εβραίοι και μη- συνάνθρωποι μας στο κολαστήριο του Άουσβιτς.

Σύμφωνα με το Omniatv, που ανέβασε το βίντεο στο Facebook, η ημερομηνία που αναγράφεται στο συγκεκριμένο βίντεο προέρχεται από τα μεταδεδομένα του αντεγραμμένου αρχείου. Το αρχικό βίντεο είχε εγγραφεί την 22/2/2010. 

Το γεγονός ότι οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής είναι πατενταρισμένοι Ναζί- υμνητές του Χίτλερ, του Γκέμπελς και του Ρούντολφ Ες- το γνωρίζουν πλέον οι πάντες. Το παραπάνω βίντεο έρχεται να επιβεβαιώσει την απανθρωπιά και την εγκληματική φύση της ιδεολογίας τους και των ίδιων των χρυσαυγιτών, που δε διστάζουν να «αστειεύονται» πάνω στο ανείπωτο δράμα εκατομμυρίων ανθρώπων που βίωσαν την κόλαση των κρεματορίων.