Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Επίθεση με βιτριόλι: Στον εισαγγελέα η 35χρονη φερόμενη βιτριολίστρια – Αρνείται κάθε εμπλοκή

Επίθεση με βιτριόλι: Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκε η 35χρονη γυναίκα που φέρεται ως υπαίτια για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην είσοδο της εργασίας του θύματος στις 20 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία που διαβιβάζει η Ασφάλεια στον Εισαγγελέα αφορά το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατηγορία που εφόσον αποδοθεί στην 35χρονη , την φέρνει αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο προσωρινής κράτησης. Περιλαμβάνεται επίσης και το αδίκημα της απείθειας .

Η 35χρονη φέρεται να έριξε το καυστικό υγρό στην Ιωάννα πιστεύοντας ότι το θύμα σχετιζόταν με άντρα που είχε σχετιστεί και η ίδια. Ωστόσο σύμφωνα με τον συνήγορο που της όρισε η οικογένειά της, κ. Σάκη Κεχαγιόγλου, η 35χρονη αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η 35χρονη θα ζητήσει από τον ανακριτή προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία της αφού ενημερωθεί για τα στοιχεία της ογκώδους δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση.

Γιατί συνελήφθη

Η 35χρονη προσήχθη σήμερα το πρωί σε απόσταση 50 μέτρων από το σπίτι της στην περιοχή του Ζωγράφου.

Στην κατοχή της βρέθηκε η τηλεκάρτα, με την οποία είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία κλήση προς την εταιρία ραδιοταξί, την ημέρα της επίθεσης.

banner aggoules

Κατόπιν έρευνας στο σπίτι της εντοπίστηκαν επίσης μία καμπαρντίνα ένα σακ βουαγιάζ. Και τα δύο αντικείμενα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η «Καθημερινή», είχαν «εμφανισθεί» και στις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις της 35χρονης.

Ωστόσο, το πλέον κρίσιμο «επιχειρησιακό» λάθος που διέπραξε η 35χονη ήταν η δεύτερη κλήση που πραγματοποίησε με την τηλεκάρτα.

Συγκεκριμένα με την τηλεκάρτα που κάλεσε την εταιρία ραδιοταξί, είχε πραγματοποίησε και μία κλήση προς κινητό τηλέφωνο, κάτοχος του οποίου εμφανίζεται ένας υπήκοος Μπαγκλαντές.

Μετά από έρευνα προέκυψε ότι το ίδιο νούμερο είχε κληθεί και από το προσωπικό της κινητό, γεγονός που φαίνεται να οριστικοποίησε την εμπλοκή της στην υπόθεση.