Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Επεισόδια προκαλούν ξανά φασιστοειδή στο ΕΠΑΛ Ευόσμου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Την εμφάνισή της επανέλαβε η ομάδα κουκουλοφόρων φασιστοειδών σήμερα στο ΕΠΑΛ Ευόσμου. Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, με την ανοχή της Αστυνομίας, τα φασιστοειδή που σχετίζονται με τις δολοφονικές επιθέσεις στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και την χθεσινή επίθεση σε δημοσιογράφους στο ίδιο σημείο, κρατώντας λοστούς και κράνη, τρομοκρατούν μαθητές και έχουν κλείσει το δρόμο που οδηγεί στο σχολείο.

Τα φασιστοειδή, φορώντας κουκούλες, μπήκαν νωρίς σήμερα το πρωί στο σχολείο και συγκεντρώθηκαν μέσα στο κτίριο. Όταν οι πρώτοι μαθητές άρχισαν να φτάνουν, τους ανακοινώθηκε από τα φασιστοειδή πως το σχολείο τελεί υπό κατάληψη, ενώ δεν έχει ληφθεί καμία συλλογική απόφαση από τα όργανα των μαθητών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών, η φασιστική συμμορία φέρει πλήρη εξοπλισμό, με κράνη, λοστούς ακόμα και βόμβες μολότοφ. Αφού έκαναν ρίψη κροτίδων στο προαύλιο, έκλεισαν με κάδους τον δρόμο που οδηγεί στο σχολείο και βρίσκονται τώρα συγκεντρωμένοι εκεί. Μέχρι στιγμής οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο δεν έχουν προχωρήσει σε καμία παρέμβαση.

Παρά την προσπάθεια να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας και φόβου, αρκετοί μαθητές του σχολείου, μαζί με τους καθηγητές τους παραμένουν συγκεντρωμένοι στο σχολείο, περιμένοντας να δουν αν οι συνθήκες θα τους επιτρέψουν να κάνουν μάθημα.

epal1 epal2 epal3 epal4 epal5 epal6 epal7 epal9 epal10 epal11 epal12 epal13