Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Επιχείρηση στα Εξάρχεια — Ένα ακόμη επικοινωνιακό αποπροσανατολιστικό σόου

Στη μεγά­λη αστυ­νο­μι­κή επι­χεί­ρη­ση που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε το πρωί από την ΕΛΑΣ σε τέσ­σε­ρα κτί­ρια στην περιο­χή των Εξαρ­χεί­ων που τελού­σαν υπό κατά­λη­ψη, εντο­πί­στη­καν συνο­λι­κά 143 πρό­σφυ­γες και μετα­νά­στες, ενώ προ­σή­χθη­σαν τρία άτομα.

Ενα βολι­κό απο­προ­σα­να­το­λι­στι­κό επι­κοι­νω­νια­κό σόου.

Από τη μια η κυβέρ­νη­ση που με το νόμος και τάξη σε διά­φο­ρες παραλ­λα­γές (για να δεί­ξει ότι κάτι κάνει, σε αντί­θε­ση με τους προη­γού­με­νους) ακρο­βα­τεί επι­κίν­δυ­να, χαϊ­δεύ­ει επι­κίν­δυ­να αντα­να­κλα­στι­κά, ενι­σχύ­ει το ρατσισμό.

Από την άλλοι, αυτοί που τέσ­σε­ρα χρό­νια εφάρ­μο­ζαν την Ευρω­παϊ­κή πολι­τι­κή πιστά, οι υπεύ­θυ­νοι για τις απο­θή­κες ψυχών ανά την Ελλά­δα, τα γιου­σου­φά­κια του ιμπε­ρια­λι­σμού και συνυ­πεύ­θυ­νοι στο μακέ­λε­μα λαών, εξα­νί­στα­νται σήμε­ρα για τους μετα­νά­στες που «ξεσπι­τώ­νο­νται» από τα Εξάρχεια.

Και από κοντά και οι «χρή­σι­μοι» επα­να­στά­τες που — όπως πάντα — κυνη­γά­νε τον ντο­ρό, όταν οι «λύκοι» συνε­χί­ζουν να κατα­σπα­ράσ­σουν τα θύμα­τά τους και κομπάρ­σοι στα επι­κοι­νω­νια­κά σόου.

Η προ­στα­σία των προ­σφύ­γων δεν μπο­ρεί και δεν πρέ­πει να είναι έργο ΜΚΟ (μηχα­νι­σμοί στη­μέ­νοι από τους θύτες), συλ­λο­γι­κο­τή­των κλπ.

Αξιο­πρε­πείς συν­θή­κες δια­βί­ω­σης για όλους τους πρό­σφυ­γες όσο μένουν στη χώρα μας.Να έχουν δικαί­ω­μα οι πρό­σφυ­γες να πάνε στη χώρα που θέλουν.

Αυτά θα κρι­θούν στους δρό­μους (όχι των Εξαρ­χεί­ων) όπου μαζί με αυτά μπαί­νει το ζήτη­μα των πολέ­μων και της εκμετάλλευσης.

Οι επι­χει­ρή­σεις — “σκού­πα ” δεν έχουν επί­σης  στό­χο να χτυ­πή­σουν, ούτε στο ελά­χι­στο, την κοι­νω­νι­κή εγκλη­μα­τι­κό­τη­τα, το πραγ­μα­τι­κό έγκλη­μα, τους μεγα­λέ­μπο­ρους ναρ­κω­τι­κών και όπλων, τη μαφία, τους εγκλη­μα­τί­ες του Ποι­νι­κού Δικαί­ου. Ολοι αυτοί απο­τε­λούν μέρος του κοι­νω­νι­κού συστή­μα­τος,  το οποίο τους γεν­νά, τους θρέ­φει και, με πολυ­ποί­κι­λους μηχα­νι­σμούς, τους προστατεύει.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο