Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024: Στη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ και σήμερα οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα

Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ κορυφώνουν τη δράση τους με στόχο να φτάσει παντού το μήνυμα της ενίσχυσης του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.

Συγκεκριμένα σήμερα Κυριακή 2 Ιούνη προγραμματίζονται:

– Στις 11 π.μ. στην πλατεία Γκύζη. Θα μιλήσουν η Βικτωρία Κούτση, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, μηχανολόγος μηχανικός και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, και η Κωνσταντίνα Κούνεβα, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, πρώην εργαζόμενη στην Καθαριότητα και ευρωβουλευτής.
– Στις 11 π.μ. στο καφενείο Τόλη στο Ανατολικό, θα μιλήσει ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Λεωνίδας Στολτίδης.

– Στις 11.30 π.μ.: Συγκέντρωση στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, καφέ «Μπουκουβάλα». Θα μιλήσει η Βάνα Πατρινού, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.
– Στις 11.30 π.μ. η Τίνα Κουζιάκη υποψήφια ευρωβουλευτής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου στο Βελβεντό και στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Αιανής.

– Στις 12 μ. η ΚΟ Μάνδρας, στην κεντρική πλατεία Μάνδρας. Θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ, και ο Χρήστος Τσοκάνης, βουλευτής Δυτικής Αττικής του ΚΚΕ.
– Στις 12 μ., στην κεντρική πλατεία Σπερχειάδας, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πολίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων ΛΑΡΚΟ και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Πτέραρχος ε.α.

– Ο Ρίζος Μαρούδας υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα μιλήσει: στις 5:30 μ.μ. στην Βυζίτσα Πηλίου. Στις 6:30 μ.μ. στη Δρακειά. Στις 8:00 μ.μ. στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής στη Ζαγορά.
– Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς, με τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Γιάννη Δελή και την υποψήφια ευρωβουλευτή με το ΚΚΕ Ελένη Γερασιμίδου.

– Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Ασπροπύργου, στην πλατεία Ασπρόπυργου. Θα μιλήσουν ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, και ο Χρήστος Τσοκάνης, βουλευτής του ΚΚΕ στον Τομέα Β’ Δ. Αττικής.
– Στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Πύρλα (πλησίον Αγίου Δημητρίου Όπλων) στα Κάτω Πατήσια, θα μιλήσουν ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Ιωάννα Κολοβού, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και συνταξιούχος δημοσιογράφος – δικηγόρος με συμμετοχή στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών.

– Στις 7.30 μ.μ., η Κ.ΟΕ’ Διαμερίσματος Πειραιά, στην πλατεία Θεμιστοκλή. Θα μιλήσει ο Μάρκος Μπεκρής, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, πρόεδρος του ΕΚ Πειραιά και του Σωματείου Λιμενεργατών στην COSCO.
– Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ Λαυρίου, στο Άγαλμα Μεταλλωρύχων, στην πλατεία Λαυρίου. Θα μιλήσουν ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής στον Τομέα Ανατ. Αττικής και ο Γιώργος Στεφανάκης, πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού Αττικής, μάγειρας-διανομέας στην efood και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ.

– Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Ν. Μάκρης, στην παραλία. Θα μιλήσουν ο Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, και η Βικτωρία Κούτση, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, μηχανολόγος μηχανικός, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ).
– Στις 8 μ.μ., η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ καλεί τους καρπενησιώτες και καρπενησιώτισσες στην προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ, στην αίθουσα της Βασικής Βιβλιοθήκης. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ, υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Επίσης ο Κώστας Μπασδέκης θα περιοδεύσει στον Δήμο Απεραντίων, ενώ ταυτόχρονα κλιμάκιο του ΚΚΕ θα πάρει μέρος στην κινητοποίηση ενάντια στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στο Νεραϊδοβούνι.

– Στις 8 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια, με τον Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
– Στις 8μ.μ. η Τίνα Κουζιάκη υποψήφια ευρωβουλευτής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αιανής.

– Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στην πλατεία της Καρυάς, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Βερροιώτης, μέλος της ΤΕ Λευκάδας του ΚΚΕ.
– Στις 8:30 μ.μ., στο Ποτάμι Λευκίμμης, η ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ καλεί σε πολιτική συγκέντρωση. Ομιλητής ο Νεκτάριος Τριάντης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας ΕΠ Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας του ΚΚΕ.

– Στις 8.30 μ.μ. συγκέντρωση στη Λήμνο στο λιμάνι της Μύρινας (μπροστά από το Δημαρχείο). Θα μιλήσει ο Ανέστης Τσουκαράκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, Συνταγματάρχης εν αποστρατεία, Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αποστράτων Στρατιωτικών (ΠΟΜΑΣ) και Επίτιμος Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.).
– Στις 8 μ.μ. κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Άγιο Νικόλαο, στην Πλατεία Αγίου Νικολάου. Θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, Γραμματέας ΕΠ Κρήτης και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το Ατέχνως σε
Google News, Facebook και Twitter