Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ε. Καϊλή: «δολοφόνοι χαρακτήρων» όσοι αμφισβήτησαν το αντικομμουνιστικό της αφήγημα και η νέα εκδοχή του

Νέα εκδοχή για το «δολοφονημένο από τους κομμουνιστές παππού της» – ένας παππούς που δεν ήταν παππούς τελικά και ο εμφύλιος που δεν ήταν εμφύλιος – παρουσίασε η Εύα Καϊλή για να στηρίξει το χυδαίο αντικομμουνισμό της και μάλιστα χαρακτηρίζει όσους άσκησαν κριτική στο ανιστόρητο αντικομμουνιστικό της αφήγημα, ως «δολοφόνους χαρακτήρων στο όνομα της δικής τους ιδεολογίας»!

Μετά τον σάλο που προκάλεσε και με ανάρτησή της στο facebook υποστηρίζει τώρα, ότι αυτός που σκοτώθηκε ήταν ο πρώτος σύζυγος της γιαγιάς της και όχι ο παππούς της, όπως αρχικά είχε πει. Μάλιστα άλλαξε και την περίοδο καθώς σύμφωνα με τη νέα εκδοχή αυτό συνέβη όχι στον εμφύλιο αλλά κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής.

«Το ’43 ο πρώτος σύζυγος της γιαγιάς μου και πατέρας 2 κοριτσιών. Δεν υπήρχε ανακρίβεια.. προκατάληψη υπάρχει & δολοφονίες χαρακτήρων στο όνομα της δικής τους ιδεολογίας.. σταματάω την συζήτηση με εκείνους που δήθεν τον γνώριζαν και τον χαρακτήρισαν μάλιστα για να δικαιολογήσουν την δολοφονία, και τώρα ψάχνουν να δουν αν υπήρξε..!» γράφει στην ανάρτησή της η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

(Στα σχόλια η νέα εκδοχή)

 

kaili1

 

Η ευρωβουλευτής, οι «κομμουνιστές εγκληματίες» και η ιστορική αλήθεια