Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ηλίας Σταμέλος 🚩συζήτηση με τις γυναίκες της Καισαριανής

Την Τετάρτη 8 Μαΐου ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος και εκ νέου υποψήφιος συζήτησε μαζί με γυναίκες από την Καισαριανή. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν δεκάδες γυναίκες όλων των ηλικιών, εργαζόμενες, συνταξιούχες, άνεργες, νέες μητέρες.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος στάθηκε στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης για να στηρίξει τη λαϊκή οικογένεια, να δώσει ανάσες και ελπίδα. Τόνισε ότι η λογική της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι ότι ο Δήμος πρέπει να είναι στήριγμα στην πάλη του λαού, να παλεύει μαζί του για όλα όσα δικαιούται και με αυτό πορεύτηκε τα πέντε αυτά χρόνια στη διοίκηση του Δήμου.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να στηρίξει τα νέα ζευγάρια και τους γονείς, βάζοντας στο επίκεντρό της τα παιδιά και τη νεολαία. Αυτός είναι και ο λόγος που, όπως ανέφερε, στο Δήμο όλα τα παιδιά βρίσκουν θέση στους παιδικούς σταθμούς με σωστές αναλογίες παιδιών – εκπαιδευτικών και βοηθητικού προσωπικού, ενώ οι οικογένειες με εισόδημα έως 25.000 ευρώ, έχουν απαλλαγεί από τα τροφεία.

2019 05 Σταμέλος Γυναίκες

Στάθηκε και στις υπόλοιπες παρεμβάσεις που έχουν υλοποιηθεί όπως η ανακατασκευή των παιδιών χαρών, οι εκτεταμένες εργασίες συντήρησης των σχολικών κτηρίων του Δήμου προϋπολογισμού 1,3εκ ευρώ, εργασίες εκκρεμούσαν για δεκαετίες.

Τέλος, κάλεσε τις γυναίκες της Καισαριανής να υπερασπιστούν όλα όσα μαζί κατάφεραν και να αναδείξουν για άλλη μια φορά δημοτική αρχή μαχητική και πρωτοπόρα, να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο και στην Περιφέρεια, καθώς και του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές.


pdf H συζήτηση του Ηλία Σταμέλου με τις γυναίκες σε .pdf


Επιμέλεια  Ομάδα ¡H.lV.S!

Επικοινωνία – [ FaceBook |>1<|-|>2<| ] – Blog