Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

«Ηλεκτρικές Βραδιές»

Δεν φιλοξενούμε αναγγελτικά κομματικών εκδηλώσεων, μα το Δελτίο Τύπου που λάβαμε αφορά μια πρωτότυπη εκδήλωση των Κομματικών οργανώσεων Γούβας και Εξαρχείων του ΚΚΕ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ELECTRICNIGHTSvol. 1

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου οι «Ηλεκτρικές Βραδιές» κάνουν το πρώτο τους βήμα στη μουσική σκηνή της πόλης! Το ΚΚΕ (KOB Εξαρχείων – ΚΟΒ Γούβας) διοργανώνει το event αυτό στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης Δεκέμβριος ΄15 – Ιανουάριος ’16 και δίνει βήμα σε τρία underground ανερχόμενα συγκροτήματα, τα οποία ανεβαίνουν στη σκηνή του Ghosthouse (Ψυρρή, Λεπενιώτου26) για να δώσουν ένα alternative – heavyrock χρώμα στην βραδιά!

Οι «Ηλεκτρικές Βραδιές» φιλοδοξούν να αποτελέσουν μία νέα, δυναμική παρέμβαση στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, μία καλλιτεχνική πρόταση απευθυνόμενη πρωτίστως, αλλά όχι μόνο, στη νεολαία, ένα μουσικό βήμα για νέους καλλιτέχνες, που θέλουν να παρουσιάσουν το υλικό τους και για όλους όσους ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με διάφορα μουσικά είδη, από alternativeκαι post-rockμέχρι blues, swingκαι acidjazz!

Η πρώτη τους «βόλτα» στην μουσική σκηνή της Αθήνας, φιλοξενείται στο χώρο του Ghosthouse και έχει alternative, stoner, heavyrock και post-rock στοιχεία. Στην σκηνή ανεβαίνουν οι Sober On Tuxedos, Οι StopRewind Play και οι Vegan Mosquitoes, ενώ θα ακολουθήσει dj-setμε rock party!

Μέσα στις καθημερινές δυσκολίες αυτές, απαιτείται αλληλεγγύη, οργάνωση στους χώρους δουλειάς, αλλά και παρέμβαση στον χώρο του πολιτισμού, καθώς πρέπει πάντα να «πολεμάμε και να τραγουδάμε!»

Σας περιμένουμε!

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Σάββατο 16 Ιανουαρίου

Μέρος: Ghosthouse Live Bar, Λεπενιώτου 26, Ψυρρή

Ώρα: 21.00

Είσοδος: 5 ευρώ