Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρισας με σοβαρά συμπτώματα υποθερμίας καθώς ρεύμα και θέρμανση

Ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρισας με σοβαρά συμπτώματα υποθερμίας καθώς δεν είχε ούτε ρεύμα σπίτι του, πόσο μάλλον μέσο θέρμανσης για να ζεσταθεί.

Ο ηλικιωμένος άντρας από τα Φάρσαλα αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Λάρισας, με σοβαρά συμπτώματα υποθερμίας.

Το ιατρικό προσωπικό του παρείχε την απαιτούμενη ιατρική βοήθεια, όμως ο προβληματισμός είναι αρκετά έντονος για το μέλλον του, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει επιληφθεί κάποια κοινωνική υπηρεσία, με αποτέλεσμα να προγραμματίζεται η επιστροφή στο σπίτι.

Το νέο κρούσμα έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες ανάλογα κρούσματα με την έλλειψη θέρμανσης και νεκρούς από πυρκαγιές, κυρίως ηλικιωμένων, στην «Ελλάδα που άλλαξε», όπως διατείνεται η κυβέρνηση, που αφήνει εκατοντάδες λαϊκά νοικοκυριά χωρίς ρεύμα εν μέσω χειμώνα…

Την Ελλάδα που άλλαξε στέλνοντας κυριολεκτικά στο θάνατο τους συνταξιούχους, οι οποίοι με την πενιχρή σύνταξη αδυνατούν να πληρώσουν τη συμμετοχή στα φάρμακα, να πληρώσουν τους λογαριασμούς, να εξασφαλίσουν τη θέρμανση.