Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΗΠΑ: «Γκριζάρουν» το Καστελόριζο, κάνουν κοινές ναυτικές ασκήσεις με την Τουρκία στη Μεσόγειο…

Άλλη μια ηχη­ρή απά­ντη­ση σε όλους όσους έχουν ανα­γά­γει τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ σε «υπε­ρα­σπι­στές» των κυριαρ­χι­κών δικαιω­μά­των της Ελλά­δας δίνει η ίδια η διοί­κη­ση του 6ου στό­λου των ΗΠΑ (Ναυ­τι­κές Δυνά­μεις των ΗΠΑ σε Ευρώπη-Αφρική).

Πριν δυο μέρες και ενώ το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ μιλά­ει για «αμφι­σβη­τού­με­νες περιο­χές» δίπλα στο Καστε­λό­ρι­ζο, το αερο­πλα­νο­φό­ρο «Αϊζεν­χά­ου­ερ» και η συνο­δεία του πραγ­μα­το­ποί­η­σε στην Ανα­το­λι­κή Μεσό­γειο κοι­νές ασκή­σεις με το τουρ­κι­κό πολε­μι­κό πλοίο TCG KEMALREİS.

Να και η φωτο­γρα­φία που ανάρ­τη­σε στο Twitter η διοί­κη­ση του 6ου αμε­ρι­κα­νι­κού στό­λου, με το hashtag «Δου­λεύ­ου­με μαζί» (Working Together), ευχα­ρι­στώ­ντας το Υπουρ­γείο Άμυ­νας της Τουρκίας.

Στους κ.κ. Μητσο­τά­κη και Τσί­πρα, στα αστι­κά κόμ­μα­τα και τους «παπα­γά­λους» τους, σε όλους όσους που­λά­νε στο λαό το παρα­μύ­θι της ελλη­νο­α­με­ρι­κα­νι­κής στρα­τη­γι­κής συμ­μα­χί­ας, δε μπο­ρού­με παρά να τους επα­να­λά­βου­με το εξής: Να χαί­ρε­στε τους «συμ­μά­χους» σας!

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο