Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Η αντι-ΠΑΜΕ εμπάθεια …τυφλώνει

Σε μια ακόμα ευφάνταστη καταγγελία των «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ» αναφέρεται ανακοίνωση της «Δημοσιοϋπαλληλικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης» (ΔΑΣ), σημειώνοντας τα εξής:

«Με έκπληξη διαβάσαμε καταγγελία της παράταξης “ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ” που αφορούσε την εκλογή της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ από το νέο Γενικό Συμβούλιο το οποίο εξελέγη από το 37ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ.

Η ΔΑΣ είναι ενισχυμένη τόσο σε ψήφους και ποσοστά, όσο και στο Γενικό Συμβούλιο και στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Οι “ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ”/ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλουν “μεθόδευση” και “παραχάραξη’ του αποτελέσματος από τη ΔΑΣ. Στην ουσία ρίχνουν την ευθύνη για τη μη εκλογή της δεύτερής τους έδρας στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ όχι στη μεγάλη μείωση που σημείωσαν στο Συνέδριο, αλλά στο γεγονός ότι εξαιτίας μίας δικαιολογημένης απουσίας δεν μπήκαν σε κλήρωση (!) στην τρίτη κατανομή (!). Έλεος! Η ανακοίνωση αυτή συνιστά αθλιότητα και τυχοδιωκτισμό, που ως γνωστόν χαρακτηρίζει την ηγεσία των “ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ”.

Μάλιστα, φτάνουν στο σημείο να μας κάνουν υπόδειξη ότι έπρεπε να ζητήσουμε και αναβολή της συγκρότησης του ΓΣ, παρότι είναι γνωστό το καταστατικό της ΑΔΕΔΥ, που προβλέπει ότι πρέπει να γίνει η συγκρότηση του ΓΣ μέσα σε 10 μέρες.

Τι άλλο πρέπει να περιμένει στ’ αλήθεια κάποιος από την ηγεσία αυτού του χώρου;

Με τέτοιες βρώμικες πρακτικές δεν θα αποτρέψετε εκατοντάδες αγωνιστές να συμπορευτούν με το ΠΑΜΕ και τους συνδικαλιστές που συσπειρώνονται σε αυτό. Είναι πολύ περισσότεροι όσοι και όσες έχουν βγάλει συμπεράσματα από αυτή την ηγεσία».