Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Η διεθνιστική αλληλεγγύη της Κούβας σώζει ζωές! Η αλήθεια δεν κρύβεται !

Για λίγο, επικράτησε σιωπή και αμηχανία στους ιδεολογικούς διεκπεραιωτές οι οποίοι μεταμορφώθηκαν στους “φανατικότερους υποστηρικτές” των Εθνικών Συστημάτων Υγείας και του Κράτους Πρόνοιας !

(αντιγράφουμε)

Μέχρι που μίλησε το αφεντικό: H κυβέρνηση των ΗΠΑ συνέστησε στις ζαλισμένες από τον ιό κυβερνήσεις να “ξανασκεφτούν“ την ιατρική συνεργασία με την Κούβα και υπενθύμισε με πολύ πρακτικούς τρόπους ότι ο αποκλεισμός και ο οικονομικός πόλεμος συνεχίζεται σε όλο τον άξονα του κακού”: Κούβα, Βενεζουέλα, Νικαράγουα, Συρία, Iράν, Β.Κορέα  και φυσικά Κίνα, Ρωσία, κ.α.

Αμέσως οι ιδεολογικοί διεκπεραιωτές συνήλθαν, σήκωσαν τα μανίκια και έπιασαν δουλειά. Βλέπετε, είναι χρυσή ευκαιρία να βγεις “υπάλληλος του μήνα” τώρα στα δύσκολα γιατί σε νορμάλ συνθήκες ίσως να μην έβγαινες ποτέ.

Το μεγάλο αφεντικό δεν ζητά πρωτοτυπία, αντίθετα απαιτεί μονολιθικότητα, έτσι το ίδιο στόρι που έπαιξε με πανομοιότυπα άρθρα σε ισπανόφωνες σελίδες   αναρπάχτηκε από την “σοβαρή” ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ , το επίσης “σοβαρό” insidestory.gr και σε πολλές άλλες “δευτεράτζες”, όπως το αφεντικό του αμαρτωλού “ellinika HoaxesΔημήτρης Αλικάκος .

Η πρόκληση δεν άφησε ασυγκίνητους τους χιλιάδες χρήστες και σχολιαστές στα κοινωνικά δίκτυα, που έχουν πάρει την υπόθεση  υπεράσπισης της αλήθειας της Κούβας στους ώμους τους και δίνουν μάχη, σε συνθήκες εγκλεισμού, αντιμετωπίζοντας και ξεπερνώντας τα μπλοκαρίσματα του εθνικού λογοκριτή για λογαριασμό του facebook.

Πολλοί επίσης αρθρογράφησαν, μεταξύ των οποίων, ο Σωτήρης Ζιώμας, ο Άρης Χατζηστεφάνου , ο Νίκος Μόττας, η σύνταξη του ιστότοπου Κατιούσα και από την Κύπρο ο Νεόφυτος Νεοφύτου και ο Σεβήρος Κούλας.

Δεν έχουμε αυταπάτες, η επίθεση θα ενταθεί.

Τα μπλοκαρίσματα ιστότοπων, σελίδων, προφίλ και το κατέβασμα αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα θα αυξηθεί.

Αυτό θα μας πεισμώσει περισσότερο, τα νέα μέτρα διαδικτυακής καταστολής θα μας δείξουν -όπως πάντα- τα απαιτούμενα αντίμετρα και η μάχη θα συνεχιστεί.

Τελικά , η αλήθεια της Κούβας δεν φιμώνεται, δεν μπλοκάρεται, δεν κρύβεται όσο ανανεώνει την ελπίδα στους μαχόμενους όλου του κόσμου.
Θα βγαίνει ξανά και ξανά σαν την υγρασία.