Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η εφημερίδα της «καθώς πρέπει» ακροδεξιάς στις επάλξεις του αντικομμουνισμού

Σταθερά στις επάλξεις της συντήρησης και του αντικομμουνισμού η «ΕΣΤΙΑ» με τα διαχρονικά ψεύδη, τις τερατολογίες και τις χαλκευμένες ιστορίες σε βάρος του ΚΚΕ. Βλέπετε και μόνο η ύπαρξη του ΚΚΕ δεν επιτρέπει χαλάρωση και εφησυχασμό στην «ΕΣΤΙΑ».

Σήμερα λοιπόν, ανήμερα της μαύρης επετείου του δολοφονικού χτυπήματος από τα τσιράκια των Βρετανών ιμπεριαλιστών και τους δωσίλογους  – όργανά τους πλέον, η εφημερίδα των καθώς πρέπει ακροδεξιών κυκλοφόρησε με πηχυαίο τίτλο στην πρώτη σελίδα της «Ετσι “πρόδωσε” ο Στάλιν το ΚΚΕ».

Καθόλου τυχαία. Έτσι κρύβονται οι ευθύνες όλων αυτών που ματοκύλισαν το λαό που μόνος του έδιωξε τους ναζί, προκειμένου ακυρώσουν την προοπτική να είναι ο λαός κυρίαρχος στον τόπο του. Ο Σκόμπι και τα τσιράκια του, εν ονόματι των βρετανικών συμφερόντων και των συμφερόντων της ελληνικής αστικής τάξης, δεν δίστασαν ν’ αξιοποιήσουν δωσίλογους και ταγματασφαλίτες προκειμένου να διαφυλάξουν την εξουσία τους. Ματοκύλισαν το λαό. Βίασαν, βασάνισαν, σκότωσαν, εκτέλεσαν, στείλαν χιλιάδες σε τόπους μαρτυρίου. Οδήγησαν στον εμφύλιο, όπου με τον Βαν Φλιτ πλέον στη θέση του Σκόμπι, χρησιμοποίησαν μέχρι και ναπάλμ για να νικήσουν και να αποτρέψουν από το να γίνουμε Σοβιετία.

Αν δεν ήταν η ωμή επέμβαση των Βρετανών και η αμερικανική βοήθεια στη συνέχεια, θα ήμασταν Σοβιετία. Αυτή είναι η αλήθεια. Τα παραμύθια περί προδοσία του Στάλιν κρύβουν τα ποτάμια αίματος και τα εγκλήματα που διέπραξαν. Κρύβουν τις ευθύνες ου χασάπη του ελληνικού λαού Τσόρτσιλ ο οποίος μετά την απελευθέρωση από τους Γερμανούς, συνέλαβε και έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο για την εξόντωση του κινήματος της Εθνικής Αντίστασης προκαλώντας τη σφαγή του Δεκέμβρη του ’44.

Όσο για τον Στάλιν, όσο υπάρχουν άνθρωποι που θυμούνται το πρώτο σοσιαλιστικό κράτος, που θυμούνται την προσφορά της ΕΣΣΔ και του Στάλιν στην αντιφασιστική νίκη, θα στοιχειώνει τον ύπνο τους και θα τους προκαλεί πανικό κάθε φορά που θα αντιλαμβάνονται ότι το ΚΚΕ στο μόνο που πειθαρχεί είναι το δίκιο του εργάτη, οι ανάγκες του λαού.

 

Ν. Μπελογιάννης Ν. Πλουμπίδης – Στο σπίτι των ηρώων

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο