Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Η Κοζάνη σε lockdown και ο Μητροπολίτης το… βιολί του: «Ελάτε να κοινωνήσετε από την ίδια λαβίδα»!

Στον δικό του… κόσμο βρίσκεται ο Μητροπολίτης Σερβίων-Κοζάνης Παύλος ο οποίος, εν μέσω 14ημερου lockdown που έχει επιβληθεί στην περιοχή της Κοζάνης, καλεί τους πιστούς να… κοινωνήσουν από την ίδια λαβίδα!

Σε άλλο ένα σκοταδιστικό παραλήρημα – από αυτά που συνηθίζουν οι μητροπολίτες – στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Κοζάνης, ο Μητροπολίτης είπε οτι στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότεροι πιστοί από όσοι σε άλλες χώρες, για αυτό έχουμε λιγότερους θανάτους από τον κορονοϊό!

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ο Μητροπολίτης προέτρεψε τους πιστούς να προβούν σε προσευχές και λιτανείες εικόνων για να… αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός! Ταυτόχρονα, εξαπέλυσε επίθεση σε γιατρούς και επιστήμονες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι γιατροί πιστεύουν ότι είναι δική τους η γνώση και η σοφία», ενώ έπλεξε το εγκώμιο της ανεκδιήγητης λοιμοξιωλόγου Ελ. Γιαμαρέλου η οποία, σύμφωνα με τον Μητροπολίτη «έλεγε την αλήθεια και κανάλια και δημοσιογράφοι έτρεξαν να την πνίξουν».

«Ελάτε να κοινωνήσετε από την ίδια λαβίδα, γιατί το πιστεύετε ότι εκεί είναι το σώμα και το αίμα του Κυρίου», ανέφερε ο δεσπότης, προφανώς γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τον τεράστιο κίνδυνο στον οποίο βάζει το ποίμνιό του και συνολικά το λαό της περιοχής.

mpelogiannis