Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η Χρυσή Αυγή ανταπέδωσε με «χέρι βοήθειας» στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το συστηματικό ξέπλυμά της

Την ευκαιρία να ανταποδώσει το συστηματικό ξέπλυμά της από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βρήκε σήμερα η ναζιστική Χρυσή Αυγή και πρόθυμα έδωσε «χέρι βοήθειας» στην επίθεση που είχε εξαπολύσει εναντίον του ΚΚΕ ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

Στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή ο αρχηγός της εγκληματικής Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, πήρε τη σκυτάλη της συκοφάντησης από τον υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είχε επιχειρήσει να εμφανίσει ότι το ΚΚΕ διαδηλώνει σήμερα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, αλλά τα προηγούμενα χρόνια δεν το έκανε… «Θυμάμαι τις ελεγχόμενες και προσεκτικές διαμαρτυρίες σας», είπε χαρακτηριστικά ο Π. Σκουρλέτης. Πήρε βέβαια την απάντηση που του έπρεπε τόσο από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη όσο και από τον Γενικό Γραμματέα του Κομουνιστικού Κόμματός Δ. Κουτσούμπα.

Mε την ίδια λίγο – πολύ επιχειρηματολογία, ο αρχηγός του φασιστικού μορφώματος σημείωσε ειρωνευόμενος: «Συμπάσχω με τους υπουργούς της κυβερνήσεως, οι οποίοι θα έχουν λουστεί από κρύο ιδρώτα, όπως είπε προηγουμένως ο Γραμματέας του ΚΚΕ, διότι έρχεται η ταξική πάλη και η έφοδος στα χειμερινά ανάκτορα» και συνέχισε ότι: «Οι Έλληνες πατριώτες, κρατώντας ελληνικές σημαίες, διαμαρτυρόμενοι έξω από τη Βουλή, δέχτηκαν την επίθεση εκτός από τις δυνάμεις των ΜΑΤ και των ροπαλοφόρων του ΚΚΕ, που είναι οι τελευταίοι φρουροί των χειμερινών ανακτόρων».

Όλη λοιπόν η ανικομμουνιστική επιχειρηματολογία σε πλήρη ανάπτυξη. Ο ένας κόβει, ο άλλος ράβει στην αντιΚΚΕ χυδαιολογία. Δεν μας εκπλήσσει. Δεν είναι η πρώτη φορά. Απλά στη σημερινή συζήτηση άλλαξαν τα πρόσωπα, αυτή τη φορά Σκουρλέτης και Μιχαλολιάκος ανέλαβαν εργολαβικά τη βρώμικη δουλειά της επίθεσης στο ΚΚΕ.

Αιδώς ΣΥΡΙΖαίοι: Απ’ το «ξέπλυμα» των Ναζί στον άσφαιρο αντιφασισμό

Μοιραστείτε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο