Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Θέατρο «Φούρνος»: Βιοτεχνία Υαλικών

Η Θεατρική Ομάδα «Νεάπολις» παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά, λόγω επιτυχίας, την παράσταση «Βιοτεχνία Υαλικών» του Μένη Κουμανταρέα, από την Τετάρτη 21 Φλεβάρη και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, μέχρι την Πέμπτη 19 Απρίλη. Φέτος η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Θέατρο «Φούρνος» (Μαυρομιχάλη 168, τηλ. 210 6460748), σε νέα διασκευή και με νέα διανομή.

Όπως σημειώνουν οι συντελεστές της παράστασης: «Βυθιζόμαστε πάλι στο μαγικό κόσμο του μικρού μαγαζιού των γυαλικών, που παλεύει να επιβιώσει, και ξανασυναντάμε την Μπέμπα και τον Βλάση Ταντή, τον Βάσο Ραχούτη και τον Σπύρο Μαλακατέ. Τους υπέροχους και κοινούς αυτούς ανθρώπους. Τους φέρνουμε με συγκίνηση στο σήμερα, στην τραυματισμένη Αθήνα του 2018, που μας τυλίγει με τα μυστικά της, παλεύοντας κι αυτή να επιβιώσει, ακροβατώντας και ρισκάροντας».

Συντελεστές: Διασκευή – σκηνοθεσία: Αγγελος Χατζάς. Κίνηση: Αρτεμις Ιγνατίου. Σκηνικά: Γιάννης Γκαρδιακός. Κοστούμια: Αλέξανδρος Κομπόγιωργας. Μουσική: Βασίλης Χρηστακέας.

Παίζουν: Γιώργος Αραχωβίτης, Αργυρώ Λογαρά, Γιάννης Νικολάου, Αγγελος Χατζάς.

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.15.