Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

«Θα καλούσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ, την Πρωτομαγιά, να πάει να καταθέσει στεφάνι στον Τρούμαν και όχι στο Σκοπευτήριο»

Να πάει να καταθέσει στεφάνι στον Τρούμαν και όχι στο Σκοπευτήριο την ημέρα της Πρωτομαγιάς κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρ. Κατσώτης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», σήμερα το πρωϊ.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ θύμισε στους παρευρισκόμενους στην εκπομπή (μεταξύ των οποίων και ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κ.Ζαχαριάδης) ποιός πραγματικά ήταν ο Τρούμαν, το άγαλμα του οποίου χθες η κυβέρνηση προστάτευσε, χτυπώντας με χημικά και γκλομπ τους διαδηλωτές.

Το γεγονός ότι ο σφαγέας Τρούμαν έσπειρε τον όλεθρο στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, καθώς και ότι χρησιμοποίησε ναπάλμ κατά του ΔΣΕ, θύμισε ο Χρ. Κατσώτης, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για  «άθλια, άγρια επίθεση κατά φοιτητών, σπουδαστών και εργαζομένων».

Αναφορικά με την συνεχιζόμενη προκλητικότητα της τουρκικής κυβέρνησης, ο βουλευτής του ΚΚΕ σημείωσε πως «το ΝΑΤΟ είναι δύναμη αστάθειας, αποσταθεροποίησης στην περιοχή», υπενθυμίζοντας τη δήλωση του γγ του ΝΑΤΟ που είπε «βρείτε τα μεταξύ σας» για τις ελληνοτουρκικές διαφορές. Πρόσθεσε, ότι ιμπεριαλιστικοί διακρατικοί οργανισμοί όπως το ΝΑΤΟ και η ΕΕ, «φάνηκε τόσα χρόνια ότι δεν μπορούν να διασφαλίσουν τα κυριαρχικά δικαιώματα». 

Δείτε το βίντεο της παρέμβασης του Χρ. Κατσώτη:

ΚΚΕ: Η συγκυβέρνηση επιδιώκει να διαφημίσει την προσήλωσή της στους ΑμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, χτυπώντας άγρια διαδηλωτές (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)