Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Θεσσαλονίκη: Άνανδρη επίθεση φασιστοειδών σε μέλη της ΚΝΕ στην Τούμπα

Η ΤΟ Δήμου Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ, ανάμεσα τους μαθητές και μαθήτριες, στην περιοχή της Τούμπας.

Μετά τη μαζική συμμετοχή πολλών μαθητών στο πετυχημένο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Τούμπα, ομάδα θρασύδειλων φασιστοειδών κινούμενοι για άλλη μια φορά στο σκοτάδι με κουκούλες και καλυμμένα πρόσωπα, επιτέθηκαν σε μέλη της ΚΝΕ, πρωτοπόρα και αναγνωρίσιμα για τη μαχητική τους δράση στις γειτονιές και τα σχολεία της Τούμπας.

Η ανακοίνωση σημειώνει επίσης:

«Είναι γελασμένοι ότι θα μας φοβίσουν με τέτοιες ενέργειες, τους ενοχλεί η δράση των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, μπροστά στα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων, του λαού και των μαθητών της περιοχής. Τους ενοχλεί η πρωτοπόρα δράση της ΚΝΕ μέσα στα σχολεία της περιοχής για την οργάνωση της πάλης ενάντια στα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και οι γονείς τους! Τους ενοχλεί η μεγάλη απήχηση των Μαθητικών Φεστιβάλ σε όλες τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης και ο απόηχος που αυτά άφησαν σε εκατοντάδες μαθητές που συμμετείχαν και τα επισκέφτηκαν!

Η συμμορίτικη αυτή ενέργεια, θα πέσει για ακόμα μια φορά στο κενό! Θα πάρουν για ακόμα μια φορά την απάντηση τους, από τη μαζική συμμετοχή εκατοντάδων νέων στα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ που πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης και πανελλαδικά!

Στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ είναι αποδεδειγμένο ότι δεν πιάνουν απειλές.

Συνεχίζουμε! Δεν θα τους περάσει!

Έξω οι φασίστες από τα σχολεία και τις γειτονιές μας! Δεν τους αφήνουμε χώρο να σταθούν πουθενά αυτοί και οι σάπιες ιδέες τους!».