Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Θεσσαλονίκη: Η εγκληματική ναζιστική συμμορία εγκαινίασε… «εθνικιστικό πολυχώρο»

Σε… «πολυχώρος Σάρισα» μετονομάστηκαν τα γραφεία της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής στην περιοχή του Βαρδάρη στη Θεσσαλονίκη, με τους φασίστες να κάνουν μάλιστα και «εγκαίνια» πριν λίγες ημέρες.

Με τον Λαγό να «έρχεται» απ’ τις Βρυξέλλες και τον Παππά να παραμένει ασύλληπτος (ακόμη κ. Χρυσοχοϊδη;) οι νεοναζί ξεμύτισαν και πάλι απ’ τις τρύπες τους μετατρέποντας τα γραφεία τους σε… «εθνικιστικά στέκια».

Εύλογα προκύπτει το ερώτημα: Από πότε επιτρέπεται μια ναζιστική συμμορία, της οποίας ολόκληρη η ηγεσία έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, να διατηρεί γραφεία και, ακόμη περισσότερο, να… εγκαινιάζει «πολυχώρους» προπαγανδίζοντας το φασιστικό της δηλητήριο;

Όσα ονόματα κι’ αν αλλάξουν οι νοσταλγοί του Χίτλερ, όσα ψευτοπατριωτικά προσωπεία κι’ αν φορέσουν, εγκληματίες και Ναζί ήταν και θα παραμείνουν.

Η κυβέρνηση των κ.κ. Μητσοτάκη και Χρυσοχοϊδη φέρει μεγάλες ευθύνες που επιτρέπει ακόμη την λειτουργία των γραφείων μιας καταδικασμένης εγκληματικής, ναζιστικής συμμορίας.

Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό-ναζισμό, ενάντια στους ιδεολογικούς απογόνους του Χίτλερ, του Μουσολίνι και της Χούντας δεν τελείωσε με την καταδικαστική απόφαση της 17ης Οκτωβρίου.