Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Θεσσαλονίκη: Κάλεσμα του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου στην παράσταση διαμαρτυρίας στο προξενείο των ΗΠΑ

Κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους του να συμμετάσχουν μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΚΝΕ την Παρασκευή 16 Ιούλη 2021, στις 8 μ.μ, στο Αμερικάνικο προξενείο (Τσιμισκή 43), απευθύνει ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ο Σύνδεσμος:

Ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης διατρανώνει την αμέριστη αλληλεγγύη του στον Κουβανικό λαό, που τις τελευταίες μέρες παλεύει ενάντια σε ένα ακόμη ιμπεριαλιστικό σχέδιο εναντίον του. Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις του Ελληνικού λαού, των εργαζόμενων και της νεολαίας. Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 στις 8 μ.μ. στο Αμερικάνικο Προξενείο Θεσσαλονίκης, στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας.

Η Κούβα δεν είναι μόνη της, οι νέες προβοκάτσιες δε θα περάσουν!Με την αλληλεγγύη των λαών η Κούβα θα νικήσει!».

Ελληνοκουβανικός Θεσσαλονίκης: Κάθε απόπειρα ενάντια στην Κούβα θα έχει την τύχη που είχε η απόβαση στον Κόλπο των Χοίρων!

ΚΝΕ: Η Κούβα δεν είναι μόνη της – Παράσταση διαμαρτυρίας στην Αμερικανική Πρεσβεία και στο Αμερικανικό Προξενείο στις 16 Ιούλη