Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Θεσσαλονίκη – Κορονοϊός: Επιχειρησιακά σχέδια για την εμπέδωση της …ατομικής ευθύνης

Επιχειρησιακά σχέδια για την εμπέδωση της …ατομικής ευθύνης που είναι και το φύλο συκής της κυβέρνησης για την απόκρυψη των τεράστιων ευθυνών της κυβέρνησης, που έχει κριτήριο τη λογική κόστος – όφελος για το κεφάλαιο, εξέτασαν σε σύσκεψη που είχε με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Άλλοθι τα υπαρκτά ή μη παράνομα πάρτι στην πόλη.

ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά τη σύσκεψη προανήγγειλε αστυνομική επιτήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό σε πλατείες και αγορές της Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε ο Μ. Χρυσοχοϊδης «θα είμαστε παρόντες σε κάθε πλατεία, σε κάθε περιοχή, σε κάθε αγορά προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με ευθύνη και σε συνεργασία με τους πολίτες αυτό τον μεγάλο, επικίνδυνο εχθρό που έχει εμφανιστεί εδώ και λίγους μήνες στη ζωή μας».

Ανέφερε ακόμα πως η Αστυνομία «κάνει χιλιάδες ελέγχους, διαπιστώνει επίσης χιλιάδες παραβάσεις» και πρόσθεσε ότι «δεν έχουμε καμιά διάθεση αντιδικίας με τους συμπολίτες μας αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε έστω τους λίγους ανεύθυνους και ασυνείδητους που δημιουργούν τεράστια προβλήματα παραβαίνοντας τις εντολές και τις οδηγίες των επιδημιολόγων και των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι είναι οι αρμοδιότεροι όλων να δίνουν οδηγίες».

belogiannis ploumpidis banner