Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από ρέμα στην Πολίχνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Νεκρός εντοπίστηκε στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης άνδρας που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά πλημμυρισμένου ρέματος, με την Πυροσβεστική να αναφέρει ότι σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό οχήματος που παρασύρθηκε στην ίδια περιοχή. Στην επιχείρηση συμμετέχουν 13 πυροσβέστες με 1 ομάδα αυτοδυτών της 2ης ΕΜΑΚ και 4 οχήματα.

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αν ο άνδρας που εντοπίστηκε είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρασύρθηκε στη διάρκεια της νεροποντής που έπληξε μετά το μεσημέρι την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Το άψυχο σώμα του άνδρα παρασύρθηκε από το νερό και εντοπίστηκε σε ρέμα, στην οδό Μυτιλήνης. Το πτώμα εντόπισε πολίτης, ο οποίος προσέγγισε την άκρη του ρέματος και το ανέσυρε.

Προβλήματα από την νεροποντή και το χαλάζι που έπληξαν την Θερσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές

Ισόγεια καταστήματα και δρόμοι πλημμύρισαν, στην πόλη της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών από την ισχυρή βροχόπτωση που σημειώθηκε, ενώ κατά διαστήματα έπεσε και χαλάζι. Από τα καιρικά φαινόμενα σημειώθηκαν προβλήματα και στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Το ξαφνικό μπουρίνι έπληξε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα σταδιακά και κατά διαστήματα, ενώ σε ορισμένες περιοχές, κυρίως στη Σταυρούπολη, στη Νεάπολη και γενικότερα στη δυτική Θεσσαλονίκη, τα καιρικά φαινόμενα ήταν εντονότερα, σε σχέση με το κέντρο της πόλης. Επίσης, ιδιοκτήτες καταστημάτων και ισόγειων κατοικιών επικοινωνούν με την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άντληση υδάτων και την απομάκρυνση σπασμένων κλαδιών δέντρων.

«Τσε Γκεβάρα, πρεσβευτής της Επανάστασης», του Νίκου Μόττα