Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Θετικό κρούσμα σε προϊσταμένη νοσηλεύτρια του «Ευαγγελισμό» – Δήλωση του Ηλία Σιώρα

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε προϊσταμένη νοσηλευτικής υπηρεσίας Κλινικής του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», η οποία είναι ασυμπτωτική. Η Κλινική απολυμάνθηκε και όλο το προσωπικό της τέθηκε σε καραντίνα.

Με δήλωσή του ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, Ηλίας Σιώρας, ανέφερε ότι υπάρχει αγωνία στο προσωπικό μήπως προκύψουν και νέα θετικά κρούσματα στο προσωπικό, καθώς έχουν ληφθεί ήδη δεκάδες δείγματα και τόνισε ότι από καιρό οι εργαζόμενοι «ζητούσαμε να γίνεται τακτικός προληπτικός έλεγχος σε όλο το προσωπικό»., Είπε επίσης ότι η διοίκηση του νοσοκομείου υποσχέθηκε ότι θα γίνει έλεγχος σε όλο το προσωπικό που είναι στις Κλινικές για τον COVID-19, στις Μονάδες και στο ΤΕΠ, ενώ για το υπόλοιπο προσωπικό θα γίνει δειγματοληπτικός έλεγχος.

Η ανίχνευση του κρούσματος έγινε στο πλαίσιο του προληπτικού ελέγχου που διεξάγεται στο προσωπικό του νοσοκομείου το τελευταίο 48ωρο, όπως ορίζουν τα σχετικά πρωτόκολλα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για τη μετάβαση στην επόμενη φάση. Τα αποτελέσματα αυτού του ελέγχου ανακοινώθηκαν σήμερα στην ίδια, που έλαβε οδηγίες για την απομόνωσή της στο σπίτι της, ενώ ιχνηλατούνται και οι επαφές της.