Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ικαρία: Προκλητικό τραπέζωμα του πρωθυπουργού – Επίδειξη καταστρατήγησης των περιοριστικών μέτρων (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ώρα που τη ζωή των πολιτών απειλείται από την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης, την που καλούνται να τηρήσουν τα μέτρα κατά του κορονοϊού, την ώρα που χιλιάδες επαγγελματίες βλέπουν το κατάστημά τους κλειστό επί μήνες και το τραπέζι τους άδειο,  ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακάθεται σε γεύμα στο σπίτι του βουλευτή Χ. Στεφανάδη στην Ικαρία μαζί με δεκάδες άτομα.  Γεγονός που αποτυπώνεται σε βίντεο και φωτογραφίες.

Μια προκλητική επίδειξη περιφρόνησης των μέτρων που η ίδια η κυβέρνηση επιβάλλει διά προστίμων, ο κυβερνητικός θίασος που περιόδευσε σε Φούρνους – Ικαρία προκαλεί τους πολίτες οι οποίοι υπομένουν την βάσανο της καραντίνας με εξαιρετικά βαρύ τίμημα.

Στα πλάνα του βίντεο που δημοσιεύει το News247, βλέπουμε τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του (πάνω από 50 άτομα) να φτάνουν στο σπίτι, υπό τους ήχους μουσικής, να ανεβαίνουν τα σκαλιά και στη συνέχεια να… συνωστίζονται στο σπίτι του βουλευτή.

Σύμφωνα με το News247 μεταξύ (πολλώναναίσθητων και ανέμελων) άλλων στο φαγοπότι, που διήρκεσε μία ώρα παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το  NEWS 24/7, στο σπίτι πραγματοποιούνταν ετοιμασίες ήδη από την Πέμπτη, για την υποδοχή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την αποκάλυψη έκανε κάτοικος του νησιού σο Facebook η οποία εύστοχα σχολιάζει «Και συ κάτσε στο παγκάκι της γειτονιάς σου με το καφεδάκι σου, με τον φίλο σου, και πλήρωσε το πρόστιμο το τρακοσαρι!!!»…

Να έχεις ταΐσει με εκατομμύρια ευρώ τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης και να σε ξεμπροστιάζουν οι πολίτες… Μια στην Ικαρία, μια στην Πάρνηθα… Τόση ανεμελιά δεν περνά απαρατήρητη…

Ν. Μπελογιάννης Ν. Πλουμπίδης – Στο σπίτι των ηρώων