Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ισχυροί άνεμοι «έβγαλαν» τα νερά του Θερμαϊκού στη Λ. Νίκης

Σε …Βενετία μετατράπηκε πρόσκαιρα η Λεωφόρος Νίκης της Θεσσαλονίκης ύστερα από το σύντομο πέρασμα της κακοκαιρίας κατά τις τελευταίες ώρες. Η θάλασσα βγήκε στη στεριά εξαιτίας των ισχυρών μποφόρ που έπνεαν στον Θερμαϊκό, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η παραλιακή λεωφόρος της πόλης, δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία των αυτοκινήτων με τους οδηγούς να κινούνται με ιδιαίτερη προσοχή. Η κατάσταση αποκαταστάθηκε σταδιακά, ενώ οι άνεμοι κόπασαν με το πρώτο φως της ημέρας. 

Αυτή την ώρα επικρατεί ηλιοφάνεια στη Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσεις τους 23 βαθμούς, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.Ανεμοστρόβιλος το πρωί στο Νέο Μαρμαρά. Εξασθενεί η κακοκαιρία

Ανεμοστρόβιλος το πρωί στο Νέο Μαρμαρά. Εξασθενεί η κακοκαιρία

Ανεμοστρόβιλος σχηματίστηκε το πρωί στο Νέο Μαρμαρά της Χαλκιδικής, ενώ από τους ισχυρούς ανέμους δέντρα και κλαδιά έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα. Όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής του τμήματος πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης, κατά τη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκε βροχόπτωση ενώ το πρωί βροχές σημειώθηκαν στο Άγιον Όρος. Αυτή τη στιγμή η κακοκαιρία εξασθενεί στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας ενώ φαίνεται ότι μετακινείται προς την περιοχή της Καβάλας.

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης ένα δέντρο έπεσε στην οδό Αναγεννήσεως ενώ μια πτώση δέντρου σημειώθηκε και στη Σίβηρη της Χαλκιδικής. Στις υπόλοιπες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας δεν υπήρξαν προβλήματα παρά την έντονη βροχόπτωση.

mpelogiannis