Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Καισαριανή: Ηλ. Σταμέλος: Συνεχίζουμε για την ενίσχυση του ΚΚΕ με πείσμα και μαχητικότητα

Δεκτός με συνθήματα όπως «Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι ο μόνος δρόμος είναι επίθεση και πάλη» και «Ένας αιώνας αγώνας και θυσία το ΚΚΕ στην πρωτοπορία» έγινε ο Ηλίας Σταμέλος στην πλατεία Παναγιώτη Μακρή στο εκλογικό περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες κάτοικοι. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής την Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Καισαριανή: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε κομμουνιστή δήμαρχο – Μάχη αξιοπρέπειας έδωσε ο Ηλίας Σταμέλος

Σε δήλωσή του ο Ηλίας Σταμέλος ανέφερε:

«Φίλοι και φίλες,

Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Χαιρετίζουμε όλους εσάς και τους εκατοντάδες άλλους εργαζόμενους, γυναίκες, νέους που συμπορεύτηκαν μαζί μας στην κάλπη σήμερα και την προηγούμενη Κυριακή για να φτάσει το ψηφοδέλτιο και οι θέσεις της “Λαϊκής Συσπείρωσης” σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι της Καισαριανής.

Δώσαμε μια μάχη σημαντική με πολιτική συνέπεια και ειλικρίνεια που έβαλε στο επίκεντρο της προσοχής τα συμφέροντα του λαού και τις ανάγκες του.

Ήρθε ως συνέχεια της μεγάλης προσπάθειας και του έργου, των προτεραιότητων που θέσαμε στη διοίκηση του δήμου τα 5 χρόνια που πέρασαν. Προσπάθεια που έκανε τη διαφορά γιατί έβαλε απέναντι την αντιλαϊκή πολιτική και την αντιπάλεψε.

Σημείωσε νίκες, είχε επιτυχίες για το λαό. Έβαλε εμπόδια στους σχεδιασμούς που στέκονται ενάντιά του.

Δώσαμε μια μάχη κόντρα στο παρασκήνιο, τις υπόγειες συμφωνίες, τα φανερά και αθέατα συμφέροντα και τους μηχανισμούς τους.

Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν δίνει στο β΄ γύρο στη “Λαϊκή Συσπείρωση” την πλειοψηφία και δεν ανανεώνει τη θητεία μας στο Δήμο Καισαριανής.

Κρατάμε ως παρακαταθήκη τα όσα καταφέραμε αυτά τα χρόνια και την αταλάντευτη και υπερήφανη στάση μας.

Ως πλειοψηφούσα παράταξη και με 8 δοκιμασμένους αγωνιστές δημοτικούς συμβούλους θα συνεχίσουμε στην ίδια πορεία στην αντιπολίτευση της αντιλαϊκής πολιτικής και την επόμενη μέρα, που προδιαγράφεται το ίδιο βάρβαρη για τα συμφέροντα των πολλών.

Ευχαριστούμε ξανά από καρδιάς.

Συνεχίζουμε για την ενίσχυση του ΚΚΕ με το ίδιο πείσμα και μαχητικότητα για να βγει πιο δυνατό στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές του Ιούλη.

Βάζουμε μπροστά τις ανάγκες του λαού».

Καισαριανή: Το Σκοπευτήριο και οι κυβερνητικές αθλιότητες ενάντια στον Ηλία Σταμέλο