Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Και… κλάμα ο Μπογδάνος

«Έσκουζε» από το πρωί ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Μπογδάνος για την συγκέντρωση του ΚΚΕ με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Του ήταν αδύνατο να συνειδητοποιήσει ότι οι χουντικές απαγορεύσεις και απειλές της κυβέρνησης έπεσαν στο κενό. Λύσσαξε στην κυριολεξία για τον συμβολικό αγωνιστικό εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ.

Γι’ αυτό και άρχισε σε άπταιστα «μπογδανικά» τα περί «μαύρης μέρας για την ιστορία του ΚΚΕ» και «αντικοινωνικής συμπεριφοράς», καλώντας τις αστυνομικές δυνάμεις να καταστείλουν την συγκέντρωση.

Αφού είναι τόσο μεγάλος θιασώτης της αστυνομικής καταστολής ενάντια στο ΚΚΕ και το εργατικό κίνημα, ας τον βάλει η κυβέρνηση υπεύθυνο των ΜΑΤ να δίνει διαταγές, να γίνει τ’ όνειρο του πραγματικότητα! Άλλωστε, όταν δεν περιφέρει τη μούρη του στα κανάλια, συνηθίζει να σουλατσάρει ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις, αναζητώντας μάλλον απελπισμένα ρόλο… διοικητή.

Μέχρι τότε, στους Μπογδάνους και τα λοιπά «Τζημεροειδή», λέμε αυτό: Πάρτε το χαμπάρι, το ΚΚΕ θα είναι εκεί που δεν θέλετε, την ώρα που δεν το περιμένετε, να σας σκιάζει. Ακόμη δεν είδατε τίποτα.