Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Και κυβερνητικός αξιωματούχος διαψεύδει το ΑΠΕ στα περί ακύρωσης μείωσης των συντάξεων

Διέψευσε κυβερνητικός αξιωματούχος το ΑΠΕ – ΜΠΕ και τα όσα έγραψε περί συμφωνίας των Θεσμών για ακύρωση της μείωσης των συντάξεων.

Ο κυβερνητικός αξιωματούχος που συμμετέχει στις συζητήσεις με τους επικεφαλής των κλιμακίων ανέφερε πως «ξέρετε ότι αυτό που έγραψε το ΑΠΕ – ΜΠΕ δεν μπορεί να είναι αλήθεια, γιατί δεν υπάρχει διαπραγμάτευση μεταξύ της κυβέρνησης και των θεσμών στην Αθήνα, παρά μόνον συζητήσεις. Δεν θα μπορούσαν οι θεσμοί ούτε να συμφωνήσουν ούτε να διαφωνήσουν αναφορικά με τις συντάξεις, διότι δεν υπάρχει διαπραγμάτευση».

Το ΑΠΕ – ΜΠΕ διέψευσε νωρίτερα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Επιτροπής, Αλ. Βιντερστάιν, ενώ δημοσίευμα του «Reuters», επικαλούμενο δύο ευρωπαϊκές πηγές, χαρακτηρίζει «πρώιμο» το σενάριο περί συμφωνίας των θεσμών για την ακύρωση του μέτρου.

Υπενθυμίζουμε ότι με ανακοίνωση του το ΑΠΕ και απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ επέμενε στο ρεπορτάζ του (Δες στο σχετικό θέμα)

Κόμματα της αντιπολίτευσης που συναντήθηκαν με τους θεσμούς διαψεύδουν το ΑΠΕ για ενημέρωσή τους περί μη εφαρμογή της μείωσης των συντάξεων