Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Και νέα βεβήλωση μνημείου από φασιστοειδή – Σειρά είχε το μνημείο της Μάχης του ΕΛΑΣ στη Λαμπούσα

Τα φασιστοειδή, συστηματικά πλέον βεβηλώνουν μνημεία της Εθνικής Αντίστασης, των αγώνων του λαού και κάθε μνημείο που εκπέμπει μηνύματα αγωνιστικότητας, αντίστασης, υπερηφάνειας, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Τη βεβήλωση του μνημείου της Μάχης του ΕΛΑΣ στη Λαμπούσα από φασιστοειδή καταγγέλλουν οι Κομματικές Οργανώσεις Αλιβερίου – Αυλωναρίου – Κύμης του ΚΚΕ.

«Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει!» τονίζουν προσθέτοντας ότι «οι φασίστες είναι γέννημα θρέμμα του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, μαντρόσκυλα των επιχειρηματικών ομίλων και γι’ αυτό έχουν μίσος για τους αγώνες του λαού μας απέναντι στη φασιστική γερμανική κατοχή, απέναντι στο λαϊκό κίνημα και στο πιο πρωτοπόρο κομμάτι του, το ΚΚΕ.

Σήμερα που οξύνονται οι αντιθέσεις του συστήματος στην περιοχή μας και ανά την υφήλιο με στόχο τον έλεγχο των πηγών ενέργειας, των δρόμων μεταφοράς, τον έλεγχο των αγορών και των σφαιρών επιρροής, ξαναβγαίνουν από τις τρύπες τους γιατί τους έχουν ανάγκη τα αφεντικά τους ώστε να τρομοκρατούν το λαό. Να αποτελούν τη δύναμη κρούσης ενάντια σε κάθε προσπάθεια διεκδίκησης ζωής και δουλειάς με δικαιώματα, καμιάς εμπλοκής της χώρας μας στο μακελειό του πολέμου».